Du er her
Forside > Hjemmet > Låsesmed > Har du mistet din bilnøgle?

Har du mistet din bilnøgle?

mistet bilnøgle

En mistet bilnøgle er ikke bare irriterende, det kan også være rigtig dyrt at få lavet en erstatning. At ende i den uheldig situation, at man har mistet sin bilnøgle, kan dog være svært at gardere sig imod. Det er da også derfor at man altid bør have en ekstra kopi. Det er især bilnøgler med startspærre, der kan blive en dyr fornøjelse at få lavet, da din bil så skal have udskiftet hele sit chip system. Udover det kan man ende i den situation, at man er nødt til at få sin bil bugseret til forhandlerne, hvilket selvfølelig heller ikke er helt billigt. For at undgå dette, er der nogle forskellige løsninger, som kan hjælpe dig med at finde dine mistede bilnøgler:

Sporing af mistet bilnøgler

Hvis man gerne vil undgå at miste sin bilnøgle, kan det være en god ide at få indsat en sporings chip. På den måde kan man altså spore sin nøgler elektronisk. Der findes mange forskellige løsninger på dette – nogle bruger Blue Tooth, andre bruger RFID teknologi. Det kan være meget forskelligt, hvor lang afstanden må være, for at man kan foretage en sporing, og det er derfor vigtigt, at man undersøger grundigt, hvilke løsninger der er. At mulighed for at lave en sporing inden for en lang afstand kan være vigtigt, hvis man har mistet bilnøglerne uden for sit hjem.

Nøgleregistre

Et alternativ til en sporing chip kunne være, at man anskaffer sig en nøglebrik fra en virksomhed, som tilbyder nøgleregister-tjenester. Dette kan være en god løsning, hvis man har mistet sin bilnøgle uden for hjemmet, fordi at det gør det muligt for diverse hittegodskontorer at sende nøglen til tjenesteudbyderen, som derefter sender den videre til ejeren via post. Ulempen ved dette er, at man ikke selv kan gøre noget aktivt for finde sin bilnøgler, og derfor er afhængig af at en person finder og indlevere dem. Udover det, kan der gå langt tid før nøglen vil være tilbage, hvilket kan gøre, at man alligevel bliver nødt til at få lavet en ny, da man måske ikke kan klare sig uden bil i længere tid.

Sociale medier

Efterhånden som de sociale medier bliver mere og mere udbredte, er der også flere og flere, der bruger dem som medier til at anmelde mistede ting heriblandt bilnøgler. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at det vil hjælpe, men på den anden side har man heller ikke så meget at tabe.

Der er altså flere muligheder for at få sine mistede bilnøgler tilbage, men en ting som man aldrig skal gøre er at sætte sine kontaktoplysninger på sin nøgler, da disse kan blive misbrugt og ende ud i at gøre situation endnu værre.

Hvis du har mistet din bilnøgle, og du er nødsaget til få lavet en ny, så kan Københavns Låsesmed hjælpe dig. De tilbyder hjælp døgnet rundt og som nogle af de eneste kan man aftale med dem, at de kommer hen hvor man befinder sig på det gældende tidspunkt. Uanset om man er ude og handle eller står på arbejdspladsen, så kan man altså få dem til komme til dig. Du kan finde dem på deres hjemmeside koebenhavns-laasesmed.dk.

Top