Du er her
Forside > Erhverv > Hold et uforglemmeligt firmaevent på Vejrø Resort

Hold et uforglemmeligt firmaevent på Vejrø Resort

firmaevent

Et firmaevent kan være rigtig godt for en virksomhed, hvis man ønsker at skabe et stærkere socialt fælleskab på arbejdspladsen. Det kan til tider også være en nødvendighed, hvis man oplever nogle problemstillinger som kræver fordybelse af alle medarbejderne. Det er samtidig også en unik mulighed for at give medarbejderne en sjov og inspirerende oplevelse. Det er især oplagt at lave teambuilding øvelser til et firmaevent, hvilket er en effektiv måde at skabe et tættere sammenhold på arbejdspladsen.

 

Det store spørgsmål er så hvor man skal holde det. I dette indlæg vil mulighederne på Vejrø Resort blive beskrevet, da det er et helt unikt sted, hvis man ønsker at holde et firmaevent. Det ligger nemlig på en privatejet ø nord for Lolland. Det er det perfekte sted for små og mellemstore virksomheder der ønsker at afholde et uforglemmeligt firmaevent.

 

Forretning og nydelse

Vælger man at afholde et firmaevent på Vejrø, så vil der både være plads til forretning og nydelse. Det engelske udtryk ”don’t mix business with pleasure” er altså ikke gældende her. For selvom det er et populært sted at afholde en dansk ø ferie, så er der faciliteterne til at afholde nogle produktive møder. Hvis man ser bort fra deres luksus hotel, er øen helt ubeboet. Derfor finder man en helt uspoleret natur som inkluderer smukke sandstrande. Man vil altså kunne fordybe sig i arbejdet, da der ikke vil være den samme stress og jag som på kontoret. Derfor vil der være plads til nye, friske tanker, hvor man sammen kan lade sig inspirere.

 

Hvilke muligheder er der?

Vejrø er uden tvivl et specielt sted at afholde et firmaevent. Med en unik beliggenhed og smuk natur, så finder man ikke mange steder der byder på noget lignende. Man skal vælge dette sted, hvis man gerne vil give medarbejderne en helt unik oplevelse – en som skiller sig ud fra andet de har prøvet. Selvom det er en ferieø, har de alle de nødvendige faciliteter. De har flere forskellige typer mødelokaler, så de kan tilpasses den enkelte virksomhed. Det vil forekomme som et sted, hvor der er fokus på både eksklusivitet og funktionalitet. Har man brug for assistance på nogen måde, kan man få hjælp af deres servicemindede personale.

 

Styrk samarbejdet med teambuilding

På de fleste arbejdspladser er evnen til at kunne samarbejde en vigtig del af arbejdsgangen. Hvis ikke medarbejderne kan det, vil man formentlig få store problemer. Derfor er det et godt valg, hvis man får arrangeret nogle teambuilding øvelser til sit firmaevent. De kan både være sjove og lærerige. Formålet er selvfølgelig af styrke samarbejdet mellem de ansatte, hvilket både vil komme de ansatte og selve virksomheden til gode. En virksomhed fungerer nemlig bare bedre, hvis man arbejder som et hold, i stedet for som individualister.

 

Et firmaevent med overnatning

Det fede ved at holde et firmaevent på Vejrø er, at man kan gøre det med overnatning. Det giver nemlig mulighed for medarbejderne at være samlet et par dage, hvor der eksempelvis kunne holdes en sjov fest. Så kan man holde møder og lave teambuilding om dagen og feste om aftenen – uden nogen skal bekymre sig om at køre hjem. Det vil føles som en kort ferie for de ansatte, og vil uden tvivl gavne virksomheden.

 

Man kan læse meget mere om afholdelse af firmaevent på Vejrø Resorts hjemmeside. Er det ikke aktuelt, kan man i stedet læse om mulighederne for et romantisk ophold eller en sejlferie.

Top