Du er her
Forside > Teknologi > Svært at købe både HP blækpatroner og Canon blækpatroner

Svært at købe både HP blækpatroner og Canon blækpatroner

brand logo

Det er åbenbart meget svært for mig at købe både Canon blækpatroner og HP blækpatroner i forretningerne, for de sidste to gange, jeg har villet købe dem, er jeg kommet hjem med to af den samme pakke. Ekspedienterne i butikkerne forstår åbenbart ikke, at jeg har to printere af forskellige mærker derhjemme, så de regner med, det er rigtigt, når de giver mig to af de samme slags printerpatroner.

Allerede efter første gang, det var sket, var jeg godt træt af det, men jeg tænkte, det bare var noget, der skete denne ene gang, da det jo ikke er hver dag, man sælger både HP og Canon blækpatroner til den samme kunde.

Jeg kunne huske, at jeg engang var kommet forbi en hjemmeside, der solgte printerpatroner online, og sendte hjem til en. Nu hvor jeg igen manglede blæk til min printer, besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve det, i stedet for at købe HP blækpatronerog Canon blækpatroner i butikkerne.

Det virkede faktisk overraskende godt, og da det var nogle billige kopier af HP blækpatroner og Canon blækpatroner, jeg købte derinde, sparede jeg samtidig en del penge ved ikke at gå efter de dyre originale, som oftest er en smule dyre, synes jeg.

One thought on “Svært at købe både HP blækpatroner og Canon blækpatroner

  1. Hvad var det for en side, du købte dine canon blækpatroner på? Jeg kan nemlig slet ikke finde canon blækpatroner i butikkerne mere, og jeg står rimelig akut og skal bruge en.

Comments are closed.

Top