Du er her
Forside > Hobby > Dyrefoder > Hundefoder, din hund ikke kan modstå

Hundefoder, din hund ikke kan modstå

Vi mennesker elsker at gå ud at spise. At bruge mange penge på lækre restauranter. Skal det være rigtig fint, tager vi på Michelin-restaurant og forkæler os selv i en grad, der kun er få forundt. Vi sætter pris på at blive forkælet, på at få lækre appetizers mellem retterne, på at blive overrasket. Spørgsmålet er, om ikke også hunde sætter pris på hundefoder, der er i en klasse for sig. Hvis hunde kunne tale, ville de måske forklare, præcis hvad for noget hundefoder, de foretrækker.

Problemet er, at hunde er en smule mere vanskelige at kommunikere med end mennesker. Man er som regel nødt til analysere hundens kropssprog for at få en ide om, hvad den synes om det mad, den får serveret. En ting er dog sikkert. Med hundefoder fra Dyrelageret har man øget chancerne markant for at give sin hund en kulinarisk oplevelse, der modsvarer den oplevelse, det er for et menneske at gå på en lækker restaurant.

Hundefoder i god kvalitet

Foderet fra Dyrelageret er i god kvalitet. Kvalitet du sagtens kan være bekendt at give din hund.

Du kan fx få det danske produkt Kingsmoor. Det er yderst prisvenligt, og i programmet fra Kingsmoor findes en del hundefoder uden korn, hvilket er et klart kvalitetsstempel. Hertil kommer, at der i det hele taget er brugt rigtig gode danske råvarer i produktionen.

Andre produkter, Dyrelageret forhandler, er Acana og Orijen: canadisk hundefoder af meget høj kvalitet. Acana er foder bestående af omkring 60% kød, og i ingen af varianterne er der anvendt korn. Desuden undgår man helt og aldeles de typisk allergifremkaldende kornsorter. For at det ikke skal være nok, er Acana yderst velsmagende og har rigtig mange smagsvarianter.

Orijen er toppen af kransekagen. Det er et af de allerbedste mærker af hundefoder på markedet. Der er tale om et produkt, der indeholder 80% kød og ingen korn. Det fås desuden i gode smagsvarianter.

Hundefoder, din hund vil takke dig for

Hunden er menneskets bedste ven. Har du en hund, er den DIN bedste ven. Og hvem vil ikke give sin bedste ven det bedste. Så når du går på en lækker restaurant, er det kun fair, at din også får den lækre ”restaurantoplevelse”, det er at nyde det lækre hundefoder fra eksempelvis Acana eller Orijen. Der kan næppe være tvivl om, at den vil kvittere med en voldsom logren med halen. Så når den ikke kan fortælle med ord, hvor glad den er for gourmetmaden, du serverer for den, skal du blot kigge på halen. For en ting er sikkert og vidst: Hundens hale har aldrig løjet.

Find Dyrelageret her

Køb dit hundefoder her:

Dyrelageret.dk ApS

Etableret: 2005

Nejstdalen 3, Postbox 14

9850 Hirtshals

E-mail:shop@dyrelagret.dk

CVR nummer: 29179735

Top