Du er her
Forside > Hjemmet > Hundehalsbånd er en mangelvare som hundeudstyr til hvalpe

Hundehalsbånd er en mangelvare som hundeudstyr til hvalpe

Jeg har lige fået en lille ny hundehvalp, af racen Boxer og det har godt nok betydet, at man har fået travlt med et styks lille og meget hurtig stump i lejligheden. Når men, jeg er nu glad for ham alligevel, det hører sig jo til det at have hund og imens at han er lille, så må man jo bare tage det sure med det søde. Jeg har her de sidste par dage tænkt lidt over, at jeg skal have fat i et hundehalsbånd, i det hele taget mangler jeg lidt forskelligt hundeudstyr.

Hundeudstyr kan man jo få fingrende i de fleste steder, hvor at der findes en dyrehandel, men jeg synes bare at udvalget er minimalt i øjeblikket, har nemlig været ude og lure lidt i Maxi Zoo. De havde da bestemt lidt hundehalsbånd, men udvalget var godt nok lille og der var slet ikke nogle halsbånd, der tog højde for størrelser til en lille hvalp, som den jeg har lige nu.

Hundehalsbånd og hundeudstyr er da ikke kun til voksne hunde, jeg vil da nærmest sige tværtimod, da det er her at den lille ven, skal lære at begå sig ude i den store verden. Det jeg nu er kommet til at tænke på, er at det da må være noget der kan gøres bedre i en online butik et sted, derude på internettet. Er der nogen der har et par gode links til nogle gode steder, med hundehalsbånd til hvalpe? Jeg har kun kunne finde et sted indtil videre.

Top