Du er her
Forside > Teknologi > Hvad jeg bruger mobilt bredbånd til?

Hvad jeg bruger mobilt bredbånd til?

For efterhånden en snes måneder siden, besluttede jeg mig for at hoppe på mobilt bredbånd bølgen, og anskaffe mig mobilt bredbånd. Det har jeg sådan set overhovedet ikke fortrudt, i dette indlæg vil jeg forklare hvad jeg har brugt mobilt bredbånd til, og hvordan det er med til at gøre min hverdag meget lettere. Jeg håber det kan inspirer dig, og måske også give dig en ide om hvorvidt du kan bruge mobilt bredbånd.

Mit primære brug af mobilt bredbånd finder sted hver morgen inden jeg møder på kontoret, jeg har nemlig en tog tur på omkring en lille time, og her kan jeg nå at læse og besvare mails, så er det ordnet inden jeg møder om morgenen. Derudover bruger jeg også ofte tiden på at læse nyheder, så jeg er opdateret med hvad der foregår ude i verden, ligesom jeg læser relevante fag artikler for mit erhverv. Jeg bruger det selvfølgelig også nogle gange om eftermiddagen, men ikke i samme grad.

Derudover har jeg været glad for at bruge det når jeg har været på ferie, rundt omkring i Danmark, og stadig gerne vil kunne være på nettet på samme tid. Der er mobilt bredbånd optimalt, fordi man altid er sikker på at kunne komme på internettet.

Top