Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Turen kostede en tand, men implantatbehandling kom til undsætning

Turen kostede en tand, men implantatbehandling kom til undsætning

Her for godt og vel et lille års tid siden var jeg en tur i byen med et par af mine gode venner, en aften hvor den rigtig skulle have noget gas, men desværre også en aften der endte i tumult og med én tand mindre i munden. Nu skal jeg lige huske at skrive, at jeg på ingen måde har været en slagsbror nogensinde, men jeg har det med at ende i nogle lidt uheldige situationer, denne gang med implantatbehandling som følge.

Denne aften var ingen undtagelse, vi havde varmet godt op hjemmefra med lidt kortspil og øl på bordet, alt forløb som altid i højt humør og da klokken rundede midnat, bestilte vi alle sammen en taxa til byen. Jeg må indrømme at ordet implantatbehandling ikke lige var det første de faldt mig ind på dette tidspunkt, men det skulle vise sig at blive meget aktuelt, eftersom at jeg kun lige når op til klub indgangen, da en aggressiv type ud af den blå luft kaster en knytnæve efter mit hoved, åbenbart fordi at jeg så forkert ud.

Resultatet af denne handling var mig liggende på jorden, med blod ud over det hele og en fornemmelse af at der er noget i munden, er er gået løs. Mine venner for i samarbejde med dørmændene ringet efter en ambulance og jeg kommer af sted. Den næste dag på hospitalet, må jeg konstatere at en fortand er knækket helt over og at roden har taget så meget skade, at den ikke kan redes. Jeg gennemgik efterfølgende en implantatbehandling, det gav mig smilet tilbage, en teknik jeg er vanvittig glad for eksisterer den dag i dag.

Top