Du er her
Forside > Skønhed > Om implantatsystemer også kendt under navnet tandimplantater

Om implantatsystemer også kendt under navnet tandimplantater

Implantatsystemer er blevet en af tidens mest moderne tandbehandlinger, der kan rekonstruere en komplet tand, eller flere tænder i et system, der bagefter giver et imponerende resultat. Tandimplantater har ellers før hen i tiden, været ikke eksisterende og man klarede dengang tingende med et godt gammeldags gebis, hvis tænderne var helt væk. Enkelte tænder blev enten fyldt op eller fjernet helt og så måtte man klare sig uden.

Problematikken omkring tænder der er så beskadiget, at det er helt ned til roden, har tidligere været, at de næsten er umulige at reparere med fyldninger der kan holde til mosten i længden. Hvis du har mistet næsten alle tænder i over- eller undermund, så kan man i dag via implantatsystemer, genskabe en komplet tand bro, ved at indoperere tandimplantater med små titaniumskruer.

Ordet tandimplantater kan nok godt skræmme de fleste lidt, da det jo godt kan lyde som det helt store mareridt i tandlægestolen over en voldsomt lang periode, men det er faktisk slet ikke så slemt. Implantatsystemer gennemføres med lokalbedøvelse og tandlægerne er i dag blevet rigtig dygtige til at foretage indgrebet, på den allermest skånsomme måde, det er uanset hvad den oplevelse jeg hører fra implantat patienter.

Top