Du er her
Forside > Gastronomi > Mad & Vin > Indisk restaurant med høj kvalitet og autentisk smag

Indisk restaurant med høj kvalitet og autentisk smag

Hvis du kunne tænke dig at prøve en indisk restaurant, hvor maden smager autentisk, så er denne restaurant den helt rigtige. Det kan være meget svært at ramme de indiske smagsnuancer, hvis man er opvokset med det traditionelle danske køkken. En chicken tandoori f.eks. adskiller sig meget fra den danske traditionelle kylling.

En indisk restaurant i Købehavn har styr på det indiske køkken, og perfekt til dig der ikke har styr på, hvilke krydderier der skal bruges.

I de hyggelige lokaler er der rig mulighed for at prøve det varierede indiske køkken. Retterne er krydret, indisk, restaurantså madoplevelsen fremstår så autentisk som muligt.

Det er også muligt at benytte sig af deres take away tilbud. Kvaliteten er den samme, og retterne smager stadig, som indisk mad skal gøre. Det er muligt at få leveret maden til døren i indre Købehavn. Ved større bestillinger kan leveringen også foregå til Storkøbenhavn. Så hvis du er i København, er det en muligt med mad fra en indisk restaurant.

25 års erfaring giver høj kvalitet og autenticitet

Den indiske restaurant har gennem 25 år i branchen opnået meget erfaring. Du kan derfor være sikker på, at det du bestiller har en høj kvalitet. Den høje kvalitet gennem årene har gjort, at de tilfredse kunder kommer igen og igen. Der er skuet op for smagsoplevelsen og ikke sparet på krydderierne. Alt dette skaber rammerne til en autentisk indisk middag, du sent vil glemme.

Der er også mulighed for buffet på den indiske restaurant. Her kan du finde et utal af indiske retter med oksekød, kylling eller svinekød. Der er også mulighed for at prøve indiske desserter som Ghulab jammun, Kheer eller Rasmalai. Der er altså gode muligheder for at afprøve nye retter. Enkelte retter kræver forudbestilling. Du skal derfor meddele, at du ønsker denne ret før, at du ankommer til den indiske restaurant. Grunde til dette er, at man ikke vil gå på kompromis i forhold til kvalitet. Derfor kræver visse retter en større planlægning for, at du som kunde får den fulde oplevelse. Det er muligt at få kendte drikkevarer som Cola og Fanta. Hvis du dog vil prøve noget anderledes, er der også mulighed for mere indisk inspirerede drikkevarer.

Buffet med høj kvalitet til store og små selskaber

Mangler du mad til et stort eller lille selskab, kan den indiske restaurant også hjælpe. Maden bliver lavet med fokus på kvalitet, og selskabet vil ikke klage over maden. Man kan nogle gange føle, at buffet ikke har fået den nødvendige kærlighed. Dette går selvsagt udover ens helhedsindtryk af maden. På denne indiske restaurant er buffet dog velsmagende og virker ikke som mad lavet på et rullebånd.

Det er muligt for dig selv at sammensætte din menu efter behov og ønsker. Du kan dermed selv vælge lige de retter, der passer bedst til dig og dit selskab.

Hvis dette har skabt en interesse hos dig, skal du ikke tøve. Bestil allerede bord i dag hos en autentisk indisk restaurant. Der er åbent alle ugens syv dage til kl. 22.

Top