Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Individuel terapi i Nordsjælland vs. Parterapi Nordsjælland?

Individuel terapi i Nordsjælland vs. Parterapi Nordsjælland?

Individuel terapi i Nordsjælland vs. Parterapi Nordsjælland, ja det var så et godt spørgsmål ikke sandt? Sagen er at jeg er inde i en mindre krise i mit parforhold, vel og mærket til verdens mest fantastiske kvinde, men også en af verdens mest konfrontationsangste kvinde. Sagen er at vi har nogle ting der ikke er blevet debatteret på nogen måde, hun er ikke til at få i en ordentlig dialog om vores konflikter og det har slidt rigtig meget på vores tiltro til hinanden.

En god kammerat har foreslået noget individuel terapi i Nordsjælland, men jeg har også fået luftet en mulighed om noget kaldet Parterapi Nordsjælland, det kan være at vi lige skal have slået fast, at min kone og jeg er bosat i Gentofte, med 2 små børn. Jeg er ikke rigtig klar over hvad forskellen på disse to former for terapi gør, er dog klar over at den individuelle terapi er målrettet til hver af os, vel og mærket i adskilte sessioner, men vil det blot være en ulempe, med henblik på at løse vores problemer via dialog?

Parterapi Nordsjælland er kort sagt, sat op imod individuel terapi i Nordsjælland, når det kommer til at vælge den korrekte form for samtale terapi. Umiddelbart vil jeg tro at par terapien er den bedste model, da vi begge to er til stede og det vil højst sandsynligt bidrage til at min kone for åbnet op og kan se nødvendigheden af dialog i vores forhold. Jeg er dog på baggrund af det, fortsat i tvivl, hun er gået med til en løsning, men det er mig som skal arrangere hvilken løsningen vi skal benytte os af. Nogle gode råd derude?

One thought on “Individuel terapi i Nordsjælland vs. Parterapi Nordsjælland?

  1. hej

    der er forskellige slags terapeuten. jeg personligt har valgt en der ikke accepterer skilsmisser.
    på den måde, ved jeg at vedkommende kan hjælpe os bedst muligt.
    der er nogle parterapeuter der mener, at det er bedst at skillles og finde en ny partner. Det vil jeg sige nej til- for hvis man er glad for vedkommende og der er kun nogle ting der skla redigeres så er der ingen grund til at skiles. der er også terapeuter i nordsjælland som accepterer ikke skilsmisser for sjov. jeg er lidt i tvivl om jeg må nævne hender jeg ahr været hos her i forummet.
    de bedste hilsner Naja

Comments are closed.

Top