Du er her
Forside > Hjemmet > En industristøvsuger der hjælper dit tæpperenser projekt

En industristøvsuger der hjælper dit tæpperenser projekt

Jeg har kastet mig ud i mit livs største investering, satset hele baduljen og har nu fået det sted jeg altid har drømt. Et lille nedlagt landbrug, lidt uden for Fakse Ladeplads på Sydsjælland er mit nye hjem, eller det vil sige, selvfølgelig vores nye hjem, for min kæreste bor der nu også og dette har været vores fælles drøm i et godt stykke tid. Stedet var ret billigt, men det havde også stået tomt ret længe, så det var en kæmpe hjælp, da vi lejede en industristøvsuger og en tæpperenser.

De fleste rum har haft brug for en kærlig hånd, men vi startede som skrevet ovenfor, med at få støvsuget de gamle gulve, der var belagt med puds og skrammel. En normal støvsuger havde givet op efter ganske kort tid, da der lå rigtig meget skidt og støv, så vores industristøvsuger kom virkelig til sin rette og da vi bagefter kunne svinge en tæpperenser som prikken over i’et, blev alle gulvtæpper næsten så gode som nye.

I det hele taget har det være så meget lettere at få ordnet vores gulve med det rigtige udstyr fra starten, det kan på ingen måde svare sig at benytte en normal støvsuger, da den ikke har kapacitet til så beskidt et gulv, hvor at støv og puds er trukket ned i selve gulvtæppet. Industristøvsugeren har langt mere suge kraft, kan sluge meget større elementer og kombineret med en efterfølgende tæpperenser behandling, så fik vi vores gulve til at fremstå, næsten som helt nye.

Top