Du er her
Forside > Ikke kategoriseret > Kenba Travel – specialister i kulturrundrejser

Kenba Travel – specialister i kulturrundrejser

Kenba Travel

Kenba Travel – specialister i kulturrundrejser

 

Er du glad for kultur, aktiviteter og interessante seværdigheder, når du rejser? Kenba Travel er specialister i, at tilbyde rejsearrangementer til deres udvalgte destinationer i Mellemeuropa og middelhavsregionen. Du kan tage på skræddersyede rejser til Tyrkiet, Tyskland, Holland, Grækenland og Italien, når du rejser med det Skandinaviske rejsebureau. Kenba Travel er særligt fokuseret på, at tilbyde rejsearrangementer til en fornuftig pris – dette opnår de ved ikke at anvende fordyrende mellemled. Når du rejser med Kenba Travel, er der ikke andre rejsebureauer inde over der er med til at hæve prisen for slutbrugeren – den rejsende. Ligeledes anvender Kenba Travel ikke større reklamekampagner, men benytter sig i stedet af en meget specifik markedsføringsstrategi, der målrettet henvender sig til deres kernesegment, hvilket er med til yderligere at sænke prisen for dig som rejsende. Afslutningsvis er det Kenba Travels overbevisning, at der opnås de bedste oplevelser og muligheder for at opleve deres destinationer udenfor sæsonen. Derfor arrangerer Kenba Travel kun rejser i perioder, hvor der ikke er fyldt op med turister i forvejen. Dette er på samme måde med til at gøre deres produkt så billigt for den rejsende, som muligt.

 

Rejs til Tyrkiet på præcis den måde du ønsker det

En af Kenba Travels helt store destinationer Tyrkiet – her kan du opleve landet fra lands, til vands og i luften. Kenba Travel tilbyder storbyferie i den historiske by Istanbul, cruiseferie der tager dig med langs kysten og på besøg på nogle af de mange og utroligt smukke øer, der ligger i det tyrkiske farevand. Ønsker du en mere intim oplevelse til vands, så kan du rejse med Kenba Travel på deres rejse, der tager dig med om bord på tremastersbåden M/S Grand Admiral.

 

Storbyferie i Tyskland – Berlin

Få et unikt kendskab til den tyske hovedstad med Kenba Travel. Med guidet tur af en af rejsebureauets rejseledere, vil du få muligheden for at opleve den tyske hovedstad på en måde, du ikke vil kunne komme til på egen hånd. Du vil få et unikt indblik i de mange forskelligartede kvarterer der udgør den tyske storby, og du bliver introduceret til hver af deres særprægede kendetegn og historie.

 

På rundrejse i Italien

Kenba Travel tager dig med rundt i det Sydeuropæiske land. Dette spændende rejseprogram tager udgangspunkt i Italiens hovedstad, Rom, hvorfra turen går nordpå, hvor du vil blive vist rundt i Toscana og Norditalien, og slutter turen i modens hovedstad – Milano. Det historiske land byder på et utal af historiske varemærker og kulturelle unikummer. Gå på opdagelse i byer som Pisa, Firenze og Verona, Rom og Milano sammen med rejsebureauets kompetente rejseledere, der er din garanti for en interessant og mindeværdig rejseoplevelse.

 

Grækenland – Athen og det græske øhav

Når turen går til Grækenland med Kenba Travel, vil du få muligheden for, at få et interessant indblik i den græske hovedstad, og de omkringliggende øer. Du vil blive guidet gennem områdernes seværdigheder og se hemmeligheder fra en svunden tid. Området har en unik historie, og med Kenba Travels rejseledere, vil du få muligheden for at se Grækenland fra en side, du ikke ellers har mulighed for.

 

Tag på Storbyferie i Amsterdam

Den hollandske hovedstad byder på en masse både kulturelle, historiske og moderne seværdigheder. Byen byder på mange små og spændende hemmeligheder.  Kenba Travel tilbyder både 4- og 5-dags ture til den smukke by i Nordeuropa.

 

Kenba Travel på de sociale medier.

Du kan finde Kenba Travel på en række forskellige sociale medier. Se videoer fra deres kulturrejser på YouTube og Vimeo. Læs nyheder Fra Kenba Travel på Twitter, Facebook og Google+.

Top