Du er her
Forside > Erhverv > Kontorrengøring og erhvervsrengøring året rundt

Kontorrengøring og erhvervsrengøring året rundt

Når man tænker på rengøring som begreb, vil der nok være mange, der har svært ved at forestille sig, hvor mange forskellige områder begrebet dækker over i almindelighed.

For en af de største servicevirksomheder i landet er rengøring – heriblandt kontorrengøring og erhvervsrengøring en af kernekompetencerne, og de forskellige servicekoncepter er udviklet gennem mange års erfaring på globalt plan, der sikrer kunderne de bedste resultater.

Paraplyorganisationen har ikke været på det danske marked længe, men har allerede bidt sig fast som en af de bedste udbydere af kontorrengøring og erhvervsrengøring til virksomheder og industri mv.

De mange års erfaring her medført, at paraplyorganisationen ved, hvad der skal til, for at skabe flotte og rene omgivelser.

Fokusset ligger i dag på at skabe flotte og rene omgivelser for mange tusind ansatte i hele landet i virksomheder og institutioner landet over.

Professionel kontorrengøring til danske virksomheder

Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, når der udføres kontorrengøring rundt omkring i landet, og virksomheden kan i dag prale af at benytte de nyeste teknikker inden for både små og store kontorrengøringsopgaver.

Af områder hvor der udføres kontorrengøringsopgaver kan nævnes sygehuse, medicinalvirksomheder, skoler og hos offentlige myndigheder. Det handler om at skabe et sundt og rart arbejdsmiljø, og der gøres brug af effektive og sikre rengøringsmetoder, så kunderne kan nyde godt af rene omgivelser året rundt.

Man kan måske have svært ved at se forskellen på kontorrengøring og erhvervsrengøring, så i det følgende, vil man der kort blive gennemgået nogle af de vigtigste områder inden for hvert område, der ydes hjælp til.

Kontorrengøring og erhvervsrengøring inkluderer daglig rengøring, gardin- og persiennerens, sterilrengøring, marmor krystallisering, opvask og tæpperens. Endvidere finder man rensning og a IT-udstyr og computere i al almindelighed samt affaldshåndtering, blomsterpasning og vinduespolering.

Erhvervsrengøring lægger sig tæt op ad kontorrengøring på mange områder og kan ligesom de andre udbudte rengøringstilbud tilpasses alt efter kundernes behov.

Sundhed og miljøhensyn er et gennemgående tema

Lige meget hvilke former for rengøringsopgaver man får udført af paraplyorganisationen, så kan man være sikker på, at der bliver taget hensyn til miljø og arbejdsmiljø. Således benyttes kun svanemærkede rengøringsmidler som et led i de effektive rengøringsmetoder.

Erhvervsrengøring og kontorrengøring er blot et par af de områder, der ydes hjælp til under paraplyorganisationen, der sætter service over alt andet. Det er derfor i dag muligt at få hjælp til nærmest alle opgaver, der kan relateres til vedligeholdelse af virksomhed og den omkringliggende grund.

Begrebet facility service dækker over de forskellige områder, hvorunder man også finder kontorrengøring og erhvervsrengøring. Det dækker over en professionel dag-dag vedligeholdelse af ejendomsservice. Udover rengøringsopgaver kan man f.eks. også få diverse kantine- og cateringordninger blandt den gængse ejendomsservice opgaver.

Ønsker man at læse mere om de forskellige servicetilbud, der udbydes indenfor facility service – herunder rengøringsopgaver samt mad og kantineordninger, så kan man finde meget mere information inde på paraplyorganisationens hjemmeside.

Top