Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Hvilke fordele er der ved at spise kosttilskud?

Hvilke fordele er der ved at spise kosttilskud?

Jeg har altid ment, det var vigtigt at spise sundt. Om vinteren er det dog ikke altid nemt, at få alle de nødvendige vitaminer udelukkende gennem sin kost, og derfor er det en rigtig god idé, at man i hvert fald overvejer, om man skulle tage kosttilskud som et supplement til sin daglige kost.

Når man går ud og køber kosttilskud, er der nogle ting, man skal overveje. Hvad er det, man mangler vitaminer for? Er det træthed, energimangel, søvnløshed eller blot almindelig vitaminmangel? Rigtig mange mennesker tager en og anden form for sund tilskud til kosten, og det er faktisk en rigtig god idé.

Som navnet antyder, er kosttilskud et tilskud til kosten, og det findes, som de fleste nok allerede ved, i mange varianter. Det mest populære og kendte tilskud til din kost, er fiskeolien. Det har stået på mange spiseborde dagligt i rigtig mange år.

Men det er nu ikke det eneste, der findes, når man går forbi hylden med kosttilskud. Også aloe vera produkter vinder frem, ligesom hyben også er blevet mere og mere almindeligt at se på spisebordet.

Spiser du kosttilskud regelmæssigt, vil du kunne mærke en forandring i din sundhed, alt efter hvilket tilskud, du tager. Man skal dog huske, at det ikke kan erstatte et varieret og sundt måltid.

Top