Du er her
Forside > Elektronik > Kundetæller og butiksklokker til min nye butik

Kundetæller og butiksklokker til min nye butik

Jeg har netop underskrevet kontrakten og er nu det lykkelige ejer af nogle hyggelige små butikslokaler. Nå ja, det er altså et par uger siden, men jeg er stadig helt oppe og køre over det. Så jeg har jo været i gang med planlægningen i et stykke tid nu, og det går sådan set meget godt, men der er et par ting jeg har problemer med. Jeg skal nemlig have skaffet en kundetæller og nogle elektroniske butiksklokker.

Jeg har hørt at man kan få sådan en kundetæller, som kun tæller det ene vej, altså når kunderne komme ind, ikke når de går ud. Jeg tror måske at jeg har fundet hvad jeg leder efter, men det koster jo alt sammen, så jeg vil altså gerne være sikker før at jeg bestiller.

Angående butiksklokker, så er det en lidt anden sag. Dels ville det jo være rart hvis de, ligesom denne kundetæller, kun virker én vej, således at de ringer nå folk kommer ind, men ikke når de går deres vej igen. Men endnu vigtigere, skal man kunne trække lyden til andre steder i butikken. Det forholder sig nemlig sådan er der hører en dejlig lille baggård til butikken, hvor jeg tror at jeg kommer til at bruge meget tid, når det står lidt sløvt til, men jeg skal jo stadig gerne kunne høre disse butiksklokker, når der kommer kunder.

Top