Du er her
Forside > Hjemmet > Låsesmed Nørrebro – Jeg har aldrig haft brug for en låsesmed

Låsesmed Nørrebro – Jeg har aldrig haft brug for en låsesmed

Nej det er sand, jeg har faktisk aldrig haft brug for en låsesmed, for jeg har aldrig smækket mig ude, ikke uden at have adgang til en reservenøgle i hvert fald, og hver gang at der har været noget låseteknisk som skulle laves, har min mand taget sig af, for han kan alt sådan noget. Det er imidlertid en lidt anden historie med min nabo, hvorfor hun også er blevet så gode venner med Låsesmed Nørrebro.

Det plejer jo ellers at være sådan at jeg har en ekstranøgle liggende, hvilket også stadig er tilfældet, men det er simpelthen så sjældent at vi er hjemme, og når vi ikke er hjemme er det er gode grunde ikke en stor hjælp. Således fortalte min kære nabo forleden dag om det gode forhold hun har fået til Låsesmed Nørrebro. Jeg ved ikke om der også ligger noget andet bag, men hun har i hvert fald benyttet sig så meget af dem at hun er begyndt at få rabat.

Således tænker jeg at det er på sin plads, også selv om jeg ikke taler af personlig erfaring, at anbefale Låsesmed Nørrebro. Så ved du hvem du skal ringe til når det brænder på.

One thought on “Låsesmed Nørrebro – Jeg har aldrig haft brug for en låsesmed

  1. Det lyder da som en udmærket låsesmed, men mon ikke man kunne finde på en anden løsning? Uanset hvor billig en låsesmed der ellers må være tale om, så løber det jo op i sidste ende.

    Jeg har da i hvert fald en ekstranøgle gemt på min grund, så jeg altid kan komme ind, selv hvis jeg skulle miste mine nøgler.

Comments are closed.

Top