Du er her
Forside > Økonomi > Mit første lån men bestemt ikke det sidste

Mit første lån men bestemt ikke det sidste

Jeg skal snart ud at rejse, og da jeg ikke har nået at spare tilstrækkeligt med penge op, har jeg taget mit første lån. Turen har været planlagt længe, så jeg ville ikke vente med at tage af sted. Jeg skal være af sted i tre måneder, hvor vi skal rejse rundt i Asien.

Jeg glæder mig så meget til at komme af sted, for nu har jeg arbejdet så hårdt hele sommeren, men nu bliver det min tid til at nyde det. Jeg skal rejse sammen med tre af mine venner, så det skal nok blive rigtig sjovt.

Det er kun et lille lån, jeg har taget, men ville ikke risikerer at løbe tør for penge midt i Thailand eller et andet sted. Når man tager sådan en tur, så skal der ikke være mangel på penge, for så kan man ikke gøre alt det man gerne vil. Jeg har aldrig taget et lån før, men en gang skal jo være den første. Jeg har allerede besluttet, at lige så snart jeg kommer hjem, så skal jeg spare penge samme, så jeg kan betale mit lån tilbage.

Vi har snakket meget om, hvor mange penge vi forventer at bruge, men det er rigtig svært at beregne, for alt er jo billigere derude. Vi skal ikke bo på luksus hoteller eller noget, men der skal være plads til at tage på en masse ture, så vi kan få oplevet alt det, vi vil.

Selvom mange vil mene, at det er uansvarligt at tage et lån, når man skal ud at rejse, så synes jeg, det er helt ok. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg tager et lån, så hvorfor ikke tage et nu og få den rejse jeg drømmer om. Det er slet ikke sikkert, at jeg kommer til at bruge pengene, men nu er de der som en sikkerhed.

2 thoughts on “Mit første lån men bestemt ikke det sidste

  1. Jeg har selv stået i samme situation, da jeg sidste år skulle ud at rejse i en længere periode. Havde jeg dengang vidst, at det var muligt at tage et lån, så havde jeg helt sikkert gjort det. Hellere have det sjovt og penge nok på rejsen og så spare lidt ekstra, når man kommer hjem.
    Rigtig god rejse!

  2. Jeg er helt enig med Simon! Den tid, den sorg 🙂 Tror bare at man skal passe på, at man ikke optager for mange lån og lever livet for lånte penge.

Comments are closed.

Top