Du er her
Forside > Industri > Jeg er den bedste til laserskæring og skal nu lave et skilt af stål

Jeg er den bedste til laserskæring og skal nu lave et skilt af stål

På min station er jeg den der laver laserskæring hos os, og jeg vil gerne fortælle om det fede skilt, jeg lavede, i stål den anden dag. Det er nemlig ikke så ofte at jeg får fede opgaver, det er mest plader der skal skæres efter specifikke mål og skal samles med andre elementer. Når vi så indimellem får en fed opgave som denne, er jeg altid glad når jeg får den.

Laserskæring er jo ikke nogen raketvidenskab, men det kræver at man er fokuseret på især detaljerne i det element, man bearbejder.

Det gør det vel i mange andre funktioner på min arbejdsplads, men når det kommer til laserskæring er der ingen ommer, så det skal gøres perfekt fra starten, fordi det ofte er store elementer, som man ikke kan rette til.

Jeg har arbejdet med laserskæring i de sidste 7 år og har været på min nuværende arbejdsplads i de sidste 4 år, hvor jeg har udviklet mig til at være en af de bedste. Det er bl.a. derfor, jeg er den der står med den fede opgave at skulle lave et skilt til vores leverandørs garage af tyndt blik-stål. Det bliver fantastisk at kunne bruge sin kreative side lidt mere end normalt.

Top