Du er her
Forside > Erhverv > Leder du og din partner efter en lejlighed?

Leder du og din partner efter en lejlighed?

Har du og din partner været sammen i mange år? Bor I stadig hver for sig, men vil nu gerne flytte sammen? Så kan I få en hjælpende hånd her! Læs med hvordan! 

Hvis du og din partner har været sammen længe og stadig bor hver for sig, er det helt klart på tide at flytte sammen. Det kan være et stort skridt at tage, da man er vant til at bo i hver sin lejlighed. Det kan dog være anstrengende at skulle tage over til hinanden, hvis man alligevel ses hver eneste dag. Det kan derfor betale sig at flytte sammen, hvis dette er tilfældet.
Der er dog mange par som er bekymrede, når de skal til at flytte sammen. Det er ikke kun på grund af forholdet, men også det at skulle finde den passende lejlighed. For man vil jo helst have en lejlighed, som er stor nok, hvis man en dag skal have børn. Der vil derfor være mange ting at tage højde for og det er det, som kan være nervepirrende. Man er blot vant til at bo i sin egen lejelejlighed, hvor man ikke er bundet på samme måde. Nu skal man til at tage en alvorlig beslutning, da man helst ikke vil blive utilfreds allerede efter en måned.
Der er dog mange par, som i dag står i problemer, idet de ikke har været opmærksomme, når de skulle kigge på nye ejerlejligheder. De har derfor blot takket ja efter den første rundvisning og skrevet under på papirerne. Når man skal til at istandsætte lejligheden kan man opdage en masse fejl. Det er det alle frygter, men som de fleste bliver udsat for. Man kan nemlig hurtig opdage en masse fejl og mangler i form af skader eller mangel på ledninger, stikkontakter og så videre. Der kan derfor være mange fejl og mangler og man skal derfor altid holde øje med de mindste ting.
Der er nemlig nogen som har været så uheldige at købe en lejlighed, hvor der har været fugtskader i alle vægge, gulve og i loftet. Her står man nu overfor en del udgifter, som mange ikke kan betale. Man kan heller ikke få solgt den før skaderne er repareret og det hele vil derfor se sort ud. Det vil pludselig ikke være en god start for et nyt par og det skal selvfølgelig undgås.

Hvis I som par ønsker en god start, da I helst ikke vil have problemer allerede fra starten, kan I få en hjælpende hånd. Man kan nemlig få en rådgivning til køb af ejerlejlighed af Jens Hessel, som kan anbefales til alle. Her vil I nemlig få en rådgivning af en erfaren advokat og I vil derfor undgå at løbe ind i problemer. Det er derfor fornuftigt at kontakte Jens Hessel og takke ja til en rådgivning til køb af ejerlejlighed inden man tager en beslutning!

Top