Du er her
Forside > Erhverv > Lidt om en låsesmeds opgaver

Lidt om en låsesmeds opgaver

Din låsesmed leverer alt i låse, hvad enten du skal bruge en lås eller et elektronisk adgangssystem. Med afdelinger i hele Storkøbenhavn og Indre By er Københavns Låsesmed en af Danmarks førende låsesmede. Vi har et stort udvalg af låse, alarmer og elektroniske adgangssystemer til privat og erhvervsdrivende.

Din låsesmed har mangeårig erfaring med at løse alle typer af låsesmedeopgaver. Derfor efteruddanner vi løbende de ansatte, så de har den nyeste viden på området, og kan yde dig professionel rådgivning – det handler om din sikkerhed.

låsesmed
De ansatte er alle uddannede låsesmede og har mange års praktisk erfaring med at montere forskellige typer af låse og adgangssystemer. Det betyder at de kan give dig markedets bedste rådgivning og hjælpe dig med at finde den låseløsning, der netop passer til dit behov. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af en af vores låsesmede for at få udført et sikkerhedstjek af boligen. Vores låsesmed gennemgår din bolig eller arbejdsplads og du kan få råd til, hvilket låsesystem, der passer bedst.

Hos Københavns Låsesmed har vi 24-timers døgnservice. Hvis du skulle være uheldig at smække dig ude eller få indbrud, kan du trygt ringe til os –  så sender vi hurtigt en låsesmed af sted for at hjælpe dig.

Top