Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Melissa-produkter er nu en fast del af min daglige hudpleje

Melissa-produkter er nu en fast del af min daglige hudpleje

Min veninde introducerede mig til Melissa fugtighedscreme, da mine hænder begyndte at tørre ud. Jeg har aldrig været den, der gik mest op i hudpleje, og det er måske derfor, at huden på mine hænder pludselig begyndte at sprække.

Det er meget forskelligt, hvilke behov man har, når det kommer til personlig pleje. Herunder hudpleje, hårpleje, tandpleje og så videre. Vi har alle forskellige kroppe og forskellige udfordringer. Jeg har for eksempel sjældent problemer med uren hud – og i det hele taget sjældent problemer med huden. Derfor har min hudpleje også altid været minimalistisk.

Det har dog ændret sig. Pludselig er knoerne på mine hænder begyndt at tørre ud og sprække. Da det var på sit højeste, lignede det, at jeg havde stjålet min bedstemors hænder. Jeg prøvede alle former for håndcremer i hudpleje-afdelingen, men lige lidt hjalp de.

En kollega på arbejdet afslørede, at hun havde samme problem, og hun introducerede mig til Melissa-produkterne. På det tidspunkt havde jeg prøvet så mange forskellige produkter, at jeg ikke havde meget tiltro til det nye mærke, men jeg måtte bide min skepsis i mig igen. Melissa-cremen virkede som en mirakelkur for mine hænder, som pludselig er bløde og smidige igen.

Jeg er siden begyndt at kigge på nogle af de andre produkter, som Melissa kan tilbyde inden for hudpleje, og her har jeg for eksempel kunnet finde en creme, der modvirker solskader, og cremer, der modvirker strækmærker. Det er lige før, jeg ville ønske, at jeg havde opdaget Melissa-mærket før, så jeg kunne have givet min hud en ordentlig behandling fra starten.

Derfor vil jeg gerne have lov til at reklamere lidt for Melissa, hvis du leder efter virkelig god hudpleje. Jeg er kun lige begyndt at bruge det, og jeg kan allerede mærke en stor forskel. Tænk, hvor blød og smidig en hud, jeg kunne have haft, hvis jeg var begyndt lidt før.

2 thoughts on “Melissa-produkter er nu en fast del af min daglige hudpleje

  1. Jeg har brugt hudpleje cremer fra Mellisa i mange år efterhånden, og jeg er fuldt ud tilfreds med deres produkter, og det er jeg glad for at høre, at du også er.

  2. Jeg er også rigtig glad for, at jeg fik øjnene op for de lækre cremer fra Mellisa for nogle år siden.

Comments are closed.

Top