Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Hvad sker der efter behandlingen på et midlertidigt botilbud?

Hvad sker der efter behandlingen på et midlertidigt botilbud?

Hold da op det er da ved at være nogle dage siden, jeg sidst har været aktiv på bloggen. Jeg har vist haft lidt for travlt med at undersøge internettets mange muligheder, så jeg glemte alt om min blog! Nu er jeg dog tilbage med et ret alvorligt emne, for hvad gør de mange mennesker, der kun får tilbudt et midlertidigt botilbud? Når de ikke længere kan bo på deres botilbud, hvad gør de så? Det kunne jeg godt tænke mig at finde ud af. Er der nogen, der ved noget om det?

I min søgen rundt på internettet faldt jeg nemlig over denne hjemmeside, som tilhører Granhøjen, hvis der er nogen af jer, der kender til dem? Det er et psykiatrisk behandlings- og botilbud, hvor der både tilbydes midlertidige og længerevarende botilbud samt forskellige behandlingsformer, og det fik mig til at tænke på, hvordan det kan være, at der er nogen, der kun får tilbudt et midlertidigt botilbud, mens andre får en langvarig behandling? midlertidigt botilbud_1
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem det egentlig er, der bestemmer dette, og hvordan vurderes dette egentlig? Derudover kunne jeg også godt tænke mig at vide, hvad der sker med beboerne på de midlertidige botilbud, når de ikke længere er i behandling på botilbuddet? For i mine øjne kan man ikke bare stoppe en behandling – altså der er ikke nogen ”udløbsdato” på, intet tidspunkt hvor man på forhånd kan sige ”på denne dato er patienten færdig med sin behandling og klar til at befærde sig på egen hånd ude i det virkelige liv”.

Top