Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Movizin – naturmidlet til ledproblemer

Movizin – naturmidlet til ledproblemer

Movizin Complex

Movizin er udviklet af Wellvita, og er et naturmiddel til at lindre problematiske og ømme led. Wellvita har i mange år udviklet naturmidler til at hjælpe mennesker med forskellige skavanker. Dette har de gjort med stor succes, og de er i dag blandt markedets førende udbyder af naturmidler.

EnMovizin Complex af deres succeser er Movizin, som udelukkende indeholder naturlige indholdsstoffer, og som gennem utallige undersøgelser har vist sig at have en særlig god effekt på bevægeligheden i leddene.

Virkningsfulde indholdsstoffer

En af de primære og allervigtigste indholdsstoffer i Movizin er ingefær. Ingefær har været kendt siden 1980’erne for at have en positiv effekt, da en gruppe danske forskere analyserede og testede rodens virkning. Resultaterne af disse undersøgelser var, at ingefær indeholder egenskaber, som kan være med til at afhjælpe stive og ømme led.

Derudover består Movizin af ekstrakt fra planterne hyben og boswellia der, ligesom ingefær, er et naturligt middel. På grund af disse naturlige indholdsstoffer har Movizin et højt indhold af C-vitamin, som har stor betydning for dannelsen af bruskvæv i leddene, der er den elastiske del af leddene.

Eftersom Movizin er fremstillet på 100% naturlige indholdsstoffer har naturmidlet ingen bivirkninger, og kan derfor bruges af alle. Planterne som er anvendt er gennemtestet og naturmidlet er fremstillet under pharmaceutisk kontrol i Danmark. Det er sikkerhed for den bedste virkning og højeste kvalitet.

 

Bevægeligheden kom tilbage med Movizin

Bengt Burt huskes nok af mange danskere som den hyggelige og muntre vært på TV2’s Lykkehjulet. Da Bent begyndte at få problemer med sine led valgte han at løse sit problem med Movizin. Den dag i dag er Bents ledproblemer væk, og han har igen fået bevægeligheden tilbage i hans led.

Med hjælp fra Movizin kan Bent igen dyrke sin store passion for sejlads uden ømme og problematiske led, ligesom de mange andre ting han kan sysle med – uden at hans led generer ham. Bent blev selv så overrasket over produktets effektive virkning, hvorfor han valgte at træde frem på TV2 og fortælle andre om sine positive erfaringer med naturmidlet.

Bent har blandt andet udtalt, at: ”Jeg kan helt klart mærke en stor forskel efter at jeg er startet på at tage Movizin. Faktisk går det så godt, at jeg føler, at mine led er blevet 20 år yngre”.

 

Alle kan bruge Movizin

Gennem tiden har Movizin hjulpet rigtig mange mennesker i Danmark med at få deres bevægelighed tilbage. Mere end 75.000 danskere har fået lindret deres ømme og stive led ved hjælp af Movizin, hvilket, for mange af personerne, har betydet at de har fået bedre bevægelighed og mindre ømhed.

Livskvaliteten hos de personer som indtager Movizin på daglig basis, kan altså øges gevaldigt.

Movizin er ikke kun beregnet til én enkelt befolkningsgruppe, som for eksempel ældre mennesker. Enhver person kan rammes af ømme og stive led. Det kan eksempelvis være yngre personer, som har dyrket for meget fysisk aktivitet og dyrket forskellige sportsgrene, som belaster leddene.

Hurtig virkning på ledproblemer

Effekten af Movizin tabletterne indtræder oftest efter 6 til 8 uger med indtagelse af 3 tabletter dagligt. Efter de første 6 uger på Movizin vil de første positive tegn indtræffe og virkningen af midlet begynder at give en mærkbar forandring. Se mere om det på Wellvitas Facebookside.

For at opnå den ønskede effekt af Movizin anbefales det at indtage dem på regelmæssig basis. For at få en varig og holdbar effekt, er det vigtigt at indholdsstofferne tilføres kroppen kontinuerligt.

Positiv solskinshistorie

Mange personer som lider af ømme og stive led, som hæmmer aktivitet i hverdagen, døjer med en forringet livskvalitet. Med indtagelse af Movizin har mange mennesker oplevet en ændring i livet og deres dagligdag.

Derudover får mange personer, som ikke har kunnet lege med deres børn eller børnebørn på grund af ondt i leddene, en helt anden energi og måde at lege på, når de er sammen med børnene. At kunne bevæge sig sammen med sine børn og børnebørn betyder utrolig meget – både for de voksne og for børnene. Med ømme og stive led er det ikke nemt at kravle rundt på gulvet og bøje sig for at lege på børnenes måde.

Mona, som har anvendt Movizin, har oplevet en mærkbar forandring til det positive. Mona er en ung mormor, som måtte opsige sit job – og endda overvejede at gå tidligt på pension på grund af hendes ledproblemer. Efter Mona startede på Movizin er hun kommet i job igen, og hun kan nu lege med sit barnebarn på legepladsen, hvor de sammen både kravler og gynger. For Mona har det betydet alt, at hendes problemer med sine led er mindsket, hvor hun i dag har et helt anderledes og aktivt liv med hendes barnebarn.

Mona er ikke den eneste person, som har fået et helt nyt liv med Movizin. Du kan læse meget mere om andre personers beretninger her:

Fik dansen tilbage med Movizin

Ingen stive led eller fingre hos Urban Hansen

Steen slap af med sine ledproblemer

Forbedring på under en uge

Top