Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Jeg købte gode naturlægemidler fra helsekostforretningen

Jeg købte gode naturlægemidler fra helsekostforretningen

I går, da jeg for første gang nogensinde, var en tur forbi byens eneste helsekostbutik, og så alle de mange forskellige produkter, kom jeg sådan til at tænke på, hvordan det ville være, hvis hele medicinalindustrien bestod udelukkende af naturlægemidler. Jeg synes, det er utrolig interessant, hvor meget ingredienser fra naturen kan påvirke os og vores krop.

Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg gik der ind, for jeg var ikke kommet for at købe noget, og jeg fejler heller ingenting lige for tiden. En af ekspedienterne spurgte selvfølgelig, om hun kunne hjælpe, og da jeg var nysgerrig, spurgte jeg, om de havde noget mod træthed. Jeg havde jo før hørt om ginseng, så jeg ville se, om de også havde andet mod træthed blandt alle disse naturlægemidler, jeg kunne se på hylderne.

Det så ellers ud som om, det var lidt af en jungle at finde rundt i, men ekspedienten fandt lynhurtigt fire-fem forskellige produkter og præsenterede dem for mig, og så kunne jeg tage stilling til, hvilken af disse naturlægemidler, jeg kunne tænke mig at prøve. Jeg tog den, hun anbefalede varmest, og endte også med at købe et middel mod forkølelse, inden jeg gik der fra.

One thought on “Jeg købte gode naturlægemidler fra helsekostforretningen

  1. Hej
    Fedt at du også interessere dig for naturlægemidler. Jeg har selv forsøgt mig med forskellige produkter, men er dog lidt kritisk i forhold til kvaliteten. Virkede de produkter som du prøvede? Og er det nogen som du kan anbefale. Jeg lider også selv af træthed.

Comments are closed.

Top