Du er her
Forside > Hjemmet > Har grund, nybyggeri ønskes

Har grund, nybyggeri ønskes

Jeg har for nyligt erhvervet en stort dejlig grund i udkanten af Roskilde. Grunden er ganske tom, men den var til gengæld billig, deraf grunden til at jeg ikke kunne stå for den. Nu forholder det sig imidlertid sådan, at jeg aldrig har været involveret i nybyggeri før. Der er jo visse forhold man må tænke over, før end at man begynder at hyre arkitekt og byggefirma.

For eksempel er det jo vigtigt, at man har stillet en række krav op, vedrørende hvor stort huset skal være, hvor mange rum man ønsker, badeværelse, køkken, soveværelse, etager, kælder, og så videre. For at være ærlig, så har jeg ikke været i stand til at gøre dette. I forhold til dette nybyggeri har jeg ganske enkelt sat mig ned og sagt: “Hvad er rimeligt” plus en. Et eksempel kunne være en familie på fire. Et bade værelse burde være nok, men to er ikke for mange. Ligeledes burde fire soveværelse være rigeligt, men hvis man har fem, så har man også et gæsteværelse.

Jeg har nu en meget lang liste af krav til mit nybyggeri. Det bliver godt nok spænde at se hvad arkitekten tænker om det. Det er slet ikke så få rum jeg har stillet krav om, men man kan vel slække lidt på kravende, skulle det blive nødvendigt.

Jeg håber virkeligt at mit nybyggeri bliver en succes.

Top