Du er her
Forside > Hjemmet > Så er der nyt badeværelse, men det tog godt nok også sin tid!

Så er der nyt badeværelse, men det tog godt nok også sin tid!

Det er jo bare helt fantastisk sådan med et nyt badeværelse, fliserne er blevet lige som vi ønskede dem, håndvasken i børstet stål og med en hel ny og lækker bruse niche, der kan lukkes af fra resten af badeværelset. Det har virkelig være alle tiders at vi nu kan afskærme bruse nichen, før hen i tiden lavede vi ikke andet end at moppe hele badeværelset, efter at man havde brugt det, da vandet løb ud over det hele, fordi at gulvet var gammel og skævt.

Det har selvfølgelig heller ikke gjort sagen meget bedre, at vores vand afløb var lige så trætte af livet som gulvet, så det har virkelig været rart endelig at få et nyt badeværelse, fra top til bund. Når det er sagt, så var der dog lidt skår i glæden, men det var under selve renoveringen, som tog væsentligt længere tid, end håndværkerne oprindeligt havde proklameret til at starte med.

Der var aftalt fem arbejdsdage til hele renoveringen af rummet, men det tog faktisk alle håndværkerne fjorten dage, da der lige pludselig var mangel på nogle bestemte vare og der var én mand mindre på opgaven, end der var blevet aftalt, da de startede mandag morgen. Nyt badeværelse ja tak, men det er svært at undvære sit baderum i længere tid, da det kræver at man har et alternativ, og vi havde kun naboens gæste toilet at gøre godt med. Prisen var den samme, men man skal altså sørge for at sikre sig det firma man benytter, overholder hvad der er aftalt, så der ikke tager den dobbelte tid.

Top