Du er her
Forside > Hjemmet > Et nyt tag er er måske det lækreste, et nyt hus kan fremvise

Et nyt tag er er måske det lækreste, et nyt hus kan fremvise

Jeg synes fandeme, at et nyt tag er noget af det lækreste, et hus kan have. Kører man hen af villavejen her op til vores hjem, kommer man forbi en lang række flotte huse og villaer. Noget af det mest slående man kan se, er når husene har et funklende nyt tag på.

Især de sortglaserede er flotte, og især når det er på de kridhvide huse. Det står så flot i solskinnet her midt på sommeren. Jeg synes, det er meget imponerende at se på.

Det er i det hele taget lidt chokerende, hvor mange nye tage der er på vejen. Har alle bare røven fuld af penge, eller er det meget billigt nu om dage eller hvad? Indrømmet, jeg har ikke undersøgt sagen. Jeg synes bare det er slående hvor mange har fået udskiftet taget for nyligt.

Også konen studser over det, har jeg bemærket, og hun er begyndt at komme med små kommentarer og bemærkninger om hvordan vores hus kunne bruge en genopfriskning. Jeg ved godt, at vores eget tag ikke just er nyt. Det er faktisk ret slidt efterhånden, men det er resten af huset så sandelig da også. Jeg har mest bare lyst til at opgive at forbedre på det, og sælge det som håndværkertilbud en gang om nogle år.

Desværre er konen nok af en anden opfatning. Lad mig gætte, inden for længe er der også et nyt tag på vores hus, og jeg sidder lænket fast til computeren inde på kontoret i et desperat forsøg på at rent faktisk betale for det.

Top