Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Øjenlæge > Øjenlæge i Charlottenlund kurerer dit syn med laser øjenoperation

Øjenlæge i Charlottenlund kurerer dit syn med laser øjenoperation

laser øjenoperation hos øjenlæge i Charlottenlund

En øjenlaseroperation kan virke som en voldsom, dyr og skræmmende ting at kaste sig ud i. Måske er dette grunden til, at en del danskere fravælger en laser øjenoperation og i stedet benytter sig af briller eller kontaktlinser. Briller og kontaktlinser er dog lidt at sammenligne med symptombehandling af synsproblemerne, da de ikke retter op på synsfejlen, men blot korrigerer den. Dertil kommer så besværet og ubehaget med at bære briller eller skulle tage kontaktlinser på hver dag. Begge løsninger er også dyre i det lange løb. Briller kan løbe op i flere tusinde kroner per par og kontaktlinser er en løbende udgift. Lider du af nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl kan det derfor være værd at overveje at få foretaget en øjenlaseroperation.

Øjenlaseroperation kort fortalt

Laser øjenoperation foretages en af øjenlæge eller øjenkirurg, og er ikke en operation i gængs forstand, hvor du skal bedøves. Øjenlægen benytter heller ikke en skalpel til at operere. I stedet er det en meget fin laserstråle, der benyttes til at slibe øjets hornhinde og på den måde kurere patientens synsfejl. En øjenlaseroperation har kun yderst sjældent bivirkninger og kræver kun omkring 24 timers hvile efter operationen. Selve laser øjenoperationen tager ca. 30 sekunder og koster i omegnen af 15.000 kroner. Dette er ganske billigt set i forhold til det beløb, som briller og kontaktlinser kan løbe op i igennem en årrække.

Øjenlæge i Charlottenlund var pionér i laser øjenoperation

Peter Brincker, der er øjenlæge i Charlottenlund med privat praksis, var med til at udvikle den laserteknologi, der i dag anvendes til laser øjenoperationer over hele verden.

Peter Brincker har mere end 30 års ekspertise med udførelse af øjenoperation og tilbyder fortsat øjenlaseroperation til patienterne på klinikken den dag i dag. Klinikken huser den nyeste teknologi, og Peter Brincker holder sig altid opdateret på udviklingen inden for laser operation af øjenlidelser samt fremkomsten af nye laserteknologier på markedet.

Hvis du overvejer at få kureret dine synsproblemer med en laser øjenoperation, så er Peter Brincker således en mulighed. Selvom han er øjenlæge i Charlottenlund tager Peter nemlig imod patienter fra hele landet.

Top