Du er her
Forside > Gastronomi > Ønsker du og din virksomhed frokostordning i København?

Ønsker du og din virksomhed frokostordning i København?

Frokost.dk har specialiseret sig i at tilbyde lækre frokostordninger i København

Frokost.dk er en dansk virksomhed, der leverer varierede, sunde og lækre frokostordninger til virksomheder i København. Gennem Frokost.dk har du som virksomhed mulighed for at få bragt jeres frokostordning direkte til hoveddøren i København. Her kan du vælge mellem 25 forskellige køkkener, der alle kan tilbyde forskellige rettet fra forskellige verdenskøkkener – dermed kan du som virksomhed sikre, at jeres frokostordning i København tilbyder noget til enhver smag, og som altid har varierede retter, så jeres medarbejdere ikke behøver at spise det samme dag ud og dag ind.

Firmasund frokostordning i København

Hos Frokost.dk har de udviklet konceptet firmasund. Firmasund er en ordning, der er udviklet i samarbejde med de tilknyttede køkkener, som igennem konceptet støttes til at vælge de gode og sunde valg fremfor de usunde løsninger i deres frokostordninger. Der er derfor sparet på fedt og sukker og i stedet er fokus placeret på friske råvarer i form af grove grøntsager og andre sunde ingredienser. Kagen er ligeledes blevet erstattet med frugt.

Læs mere om frokostordninger i København og firmasund på virksomhedens hjemmeside

Overvejer du om det var løsningen med en frokostordning til din virksomhed i København, så kan du med fordele tage et kig på Frokost.dks hjemmeside. Her kan du finde information omkring de forskellige tilknyttede køkkener, hvilke retter du har mulighed for at få til frokost, priser samt overblik over, hvor mange kuverter i som minimum skal købe, for at få en frokostordning i København gennem frokost.dk.

I oversigten over de forskellige køkkener, der er tilknyttet Frokost.dk kan du ligeledes se, hvilke køkkenener, der har det bedste gennemsnit i forhold til karakterer fra brugerne og det er nemt og enkelt at finde priser fra de forskellige køkkener. På hjemmesiden er det også muligt at finde konkret information omkring konceptet Firmasund.

Top