Du er her
Forside > Hjemmet > Varme og Energi > Opnå besparelse ved at købe træpiller i Tyskland

Opnå besparelse ved at købe træpiller i Tyskland

Hvis man skal bruge noget miljøvenligt at fyre op med der hjemme, kan der være en fordel i at hente sine træpiller i Tyskland.

Træpiller hører til blandt typerne af ikke-fossile brændstoffer på markedet. Grundprincippet er det samme, som når man fyrer med almindeligt træ. Der er bare tale om et nyt format, altså en anden måde at brænde træet af på. Træpiller fremstilles af meget små træspåner og almindeligt savsmuld. Disse materialer varmes op til omkring 70 grader. Ved denne temperatur frigøres der limagtige stoffer i træet. Disse stoffer kommer til at virke som bindemiddel når træmassen senere presses sammen. Dette betyder altså, at træpiller er et meget rent produkt.

Hvis man henter sine træpiller i Tyskland, kan man spare op i mod 25%, sammenlignet med de danske priser. En af de udbydere der tilbyder træpiller i Tyskland, er Absolut træpiller, der indkøber alle deres produkter direkte fra producenterne. Denne indkøbstaktik skal blandt andet hjælpe med at sænke priserne for de handlende både fra Tyskland og Danmark.

Virksomheden har efter eget udsagn det største lager af træpiller i Tysklands grænseområde. Dette skal være med til at øge interessen fra kunderne, der sjældent har lyst til at køre forgæves fra Danmark.

Top