Du er her
Forside > Økonomi > Opsparing og børneopsparing: Det er dyrt at få børn i dag

Opsparing og børneopsparing: Det er dyrt at få børn i dag

Min veninde har lige ringet til mig og fortalt den glædelige nyhed, nemlig at hun er blevet gravid. Det er jo helt fantastisk, og så skal de jo til at lave en opsparing og en børneopsparing til den lille.

Jeg sidder her og bliver helt nostalgisk, og siden hun ringede har jeg tænkt meget over mit liv, og hvor jeg er i dag. Havde det ikke været for min børneopsparing, havde jeg måske slet ikke været der, hvor jeg er i dag, og jeg synes derfor, at det er ret vigtigt, at min veninde og hendes mand får lavet sig en opsparing inden barnet kommer, så de har råd til at købe babyudstyr.

Jeg ved godt, at min veninde og hendes mand ikke svømmer i penge, men jeg er ret sikker på, at de har råd til at lægge et beskedent beløb til side hver måned til en opsparing. Alle ved jo, at det ikke er helt billigt at få et barn, især fordi barnet også skal have en børneopsparing.

Jeg ved, at min veninde også gerne vil lave en børneopsparing til sit barn, men jeg tror, at hun tager det som det kommer. Hun vil hellere tænke på at få lavet en opsparing, så hun kan købe det rette udstyr, til når babyen engang kommer.

Det forstår jeg sådan set udmærket, og det er jo sådan set også en opsparing, der er vigtigst at få på plads lige her og nu. En børneopsparing kan sagtens vente.

Jeg kan tydelig huske den dag, jeg blev 18 år. Der fik jeg nemlig adgang til min børneopsparing, og den brugte jeg på et indskud til en lejlighed, og så brugte jeg min private opsparing til nogle møbler.

Ved siden af den lejlighed jeg flyttede ind i, boede en rigtig sød fyr, som i dag er min mand, og hvis jeg ikke havde haft en børneopsparing og en privat opsparing, var jeg måske aldrig blevet gift med verdens dejligste mand.

Jeg er i hvert fald rigtig glad på min venindes vegne, og min mand og jeg har snakket om, at vi gerne vil give et indskud til deres børneopsparing og private opsparing, så de ikke skal bekymre sig så meget om økonomien. Jeg skal nemlig være gudmor, og det er en opgave, jeg tager meget seriøst.

One thought on “Opsparing og børneopsparing: Det er dyrt at få børn i dag

  1. Jeg synes, at det er rigtigt stort af dig, at du gerne vil give et indskud til deres børneopsparing. Selvom man er gudmor, er der rigtig mange, der er ligeglade med deres gudbarn, men det er du i hvert fald ikke. Og tillykke til din veninde.

Comments are closed.

Top