Du er her
Forside > Skønhed > Paradentosebehandling og kosmetisk tandbehandling

Paradentosebehandling og kosmetisk tandbehandling

Jeg skal i paradentosebehandling, men er bekymret for hvad det egentlig indebærer, for så vidt jeg forstår, er der faktisk ikke meget man kan gøre. Jeg har derfor læst lidt på det, og som jeg forstår det er der egentlig bare tale om en grunding tandrensning, men hvis man allerede har fremskreden paradentose, hvad skal det så hjælpe?

Jeg håber naturligvis på det bedste, men forventer det værste, således at jeg ikke bliver skuffet. derfor er jeg også begyndt at planligge hvad der skal ske, når du alle mine tænder er faldet ud. Man kan jo ikke rende rundt uden en pløk i munden, og gebis er altså ikke noget jeg er interesseret i, så en eller anden form for kosmetisk tandbehandling må vel være svaret. Jeg har undersøgt mulighederne, og ikke mindst priserne, og er nået frem til konklusionen at tandimplantater er den eneste løsning. Det bliver o rigtig dyrt, og jeg leder derfor efter alternativer.

Paradentosebehandling, kosmetisk tandbehandling, gebis og implantater. Det er alt sammen meget forvirrende, og jeg kan altså ikke forstå at jeg ikke har været i stand til at finde bedre information på nettet. For jeg er vel ikke den første der står i denne situation? Naturligvis er jeg ikke det.

Top