Du er her
Forside > Tøj & Mode > Billige pelshuer og vinterhuer

Billige pelshuer og vinterhuer

Hvis du skal holde hovedet varmt når det er koldt udenfor eller skal på rejse til et koldt sted, så er pelshuer og vinterhuer en rigtig god løsning. Især hvis du også samtidig vil lave en fashion statement. De har været på de fleste runways rundt omkring i verden med progressive kreationer.

Jeg er personligt mere til vinterhuer generelt end pelshuer. Jeg ved godt at de super lækre og varme og jeg ejer da også en til skiferie og når det er hård vinter i Danmark.  De er især gode når man trækker flapperne nedover ørene.

Det fede ved almindelige vinterhuer, i forhold til pelshuer, at man kan få dem i næsten den stil og farve man har lyst til. Der er en vinterhue til alle. Min favorit er dem med skygge. De har både en god pasform til mit hoved og så kører de ikke ned foran øjnene som almindelige huer gør.

Jeg ser egentlig den største forskel på pelshuer og vinterhuer i at pelshuer passser til specifikke typer med en bestemt stil , hvor i mod en hue er en hue, dog med forskellige stile, men stadig er det bare en hue.

Top