Du er her
Forside > Teknologi > Performance Analysis er vejen frem for stabilitet i din software

Performance Analysis er vejen frem for stabilitet i din software

Jeg startede for et år siden en lille IT virksomhed, med sit primære fokus område placeret på udvikling af dedikere software applikationer til et allerede eksisterende netværk af kunder, jeg har opbygget igennem nogle år via rådgivning omkring start af nye websites. Jeg tog springet fra rådgivningsdelen af IT og til applikationsudvikling, da en bekendt foreslog at slå pjalterne sammen og starte et projekt, men vi havde ingen mulighed for selv at udføre en pålidelig performance analysis af vores applikationer.

Min partner i firmaet har beskæftiget sig med programmering af software og websites i en år række, så vi var fra starten af klar over at han skulle tage sig af det tekniske og jeg skulle koncentrere mig om kunde kontakten og udviklingen af vores koncept. Performance analysis var ikke noget jeg selv havde begreb om, men jeg fandt hurtigt ud af betydningen, efter at have været blevet briefet grundigt af min partner. Hele sagen bunder i  at kunne sikre at vores udviklede applikationer, den bedst mulige performance, inden søsætning.

De første par applikationer vi udviklede, kørte godt på overfladen, men på trods af en meget dygtig programmør, så kunne vi ikke stress teste applikationerne for at optimere koden bedst muligt, ved brug af mange indgående og fiktive besøg. Vi havde kort og godt brug for en ekstern udbyder, der kunne lave performance analysis på vores nuværende og fremtidige applikationer og det har virkelig højnet vores software kvalitet markant. Derfor, overvej selv dette, hvis du har planer om at træde ind i branchen.

Top