Du er her
Forside > Samfund > Begravelser > Peter Thomasen – livet som bedemand, selvstændig og direktør

Peter Thomasen – livet som bedemand, selvstændig og direktør

Peter Thomasen

Peter Thomasen – livet som bedemand, selvstændig og direktør

Peter Thomasen har haft en aktiv rolle i de senere års udvikling i bedemands- og begravelsesbranchen. Peter Thomasen har haft afgørende betydning for at branchens ry er blevet forbedret – det har han opnået igennem et stort stykke arbejde for at sikre at virksomheden han er direktør i, Begravelses Service, er den første kvalitetscertificerede virksomhed i Danmark inden for sin branche. Siden sin tilgang i virksomheden i 2003 har Peter Thomasen været med til at skabe en forretning, hvor kundens situation og behov er i højsædet. Da de kunder der henvender sig til Begravelses Service befinder sig i en sårbar situation med sorg og afsavn, har det været vigtigt for Peter Thomasen, at der bliver taget særlig god hånd om kunderne. Dette sker gennem empati, forståelse og omsorg. Det er rådgivningen der er i fokus, så de pårørende får mulighed for at sige farvel til deres elskede på præcis den måde, de ønsker det.

 

Karrieren og bedemands- og begravelsesbranchen

Peter Thomasen kommer fra en familie, hvor hans mor var bankansat, og han far arbejdede som vognmand. Kigger man længere tilbage, så har Peter Thomasens familie haft begravelsesbranchen inde på livet før. Hans morfar og bedstefar arbejde igennem en årrække sammen, hvor de stod for produktion af ligkister samt vognkørsel og planlægning, af forskellige elementer forbundet med begravelser og bisættelser. På den måde kan man sige, at det har ligget i kortene, at Peter Thomasen selv skulle blive en del af branchen. Det startede dog anderledes ud, og Peter Thomasen gik i første omgang i hans mors fodspor. Her blev det til en handelsuddannelse med efterfølgende elevplads og senere job som bankassistent i Danske Bank.

 

Direktør af ligkisteproduktionsvirksomhed

Peter Begravelses ServiceThomasens første professionelle oplevelse med begravelses- og bedemandsbranchen opstår, da han i 1991 bliver direktør i den danske virksomhed, Dalmose Trævareindustri. Virksomheden producerer ligkister, og Peter Thomasen får for første gang øjnene op for, hvordan han kan være med til, at ændre de gammeldags produktionsmetoder, og være med til at ændre branchen for altid. Peter Thomasen er en af de bærende kræfter i Dalmose Trævareindustri, i forhold til at optimerer arbejdsprocesserne, og gøre op med gammeldags produktionsmetoder. På den måde er Peter Thomasen med til at skabe en ligkisteproduktion der forholder sig til omgivelserne og miljø, ved at gå væk fra at bruge miljøskadelige og gifte materialer i produktionen. Med indsatsen i forhold til at optimere produktionen i virksomheden, er han med til at gøre Dalmose Træindustris produktion certificeret efter EU standarden EMAS, og dermed den første virksomhed i EU med en kvalitetscertificeret produktion i EU. Samme tilgang har Peter Thomasen videreført til hans virke som direktør i Begravelses Service, hvor han har været med til at sikre at virksomheden lever op til de danske standard, og skabe den første kvalitetscertificerede bedemands- og begravelsesforretning i Danmark.

Peter Thomasen på sociale medier

Peter Thomasen er en aktiv herrer på de sociale medier, hvor han deler ud af sine oplevelser som direktør og dagligdagen i bedemands- og begravelsesbranchen. Du kan finde Peter Thomasen på Facebook, hvor han deler hans tanker og oplevelser og deler ting der interesserer ham. Yderligere har Peter Thomasen en række profiler på danske hjemmesider. Her kan du finde Peter Thomasen på Politikens hjemmeside, hvor han – udover at beskrive hvem han er og hvad der interessere ham – deler sine interesse områder inden for verden omkring ham. Peter Thomasen er også aktiv på Information, hvor han lige som på hans profil på Politikens hjemmeside, deler ud af sit liv og hans erfaringer. Du kan ligeledes finde Peter Thomasen på Dansk Dynamit og littereatursiden.dk

Top