Du er her
Forside > Tøj & Mode > Reklametryk på tøj – Softshell jakker med tryk

Reklametryk på tøj – Softshell jakker med tryk

Det blev for nyligt besluttet at alle firmaets medarbejdere skulle have nye jakker, naturligvis med reklametryk, go som altid, da jeg er lidt af et mode dyr, blev ansvaret for at finde et firma der kan lave reklametryk på tøj, naturligvis lagt over på mig. Det havde jeg jo sådan set ikke noget imod, så jeg gik straks i gang med stor iver.

Der gik dog ikke lang tid, før end at jeg stødte på et udtryk jeg aldrig havde hørt før. Jeg stødte nemlig på et firma online, som tilbyder softshell jakker med tryk. Softshell? Det havde jeg da aldrig hørt om før, men en hurtig Google søgning bekræftede at det var mig der var dårligt informeret. Ja, det er faktisk lidt pinligt.

Nå, men da den største skuffelse over min manglende viden havde lagt sig, undersøgte jeg videre i forhold til reklametryk på tøj, men måtte dog snart erkende at disse softshell jakker med tryk i grunden var ganske imponerende.

Jeg tog en beslutning og gik ind til chefen, for at fremlægge min anbefaling i forhold til reklametryk på tøj, alt imens at jeg håbede af hele mit hjerte at han heller ikke vidste hvad en softshell jakke var. I kan sikkert forestille jer min skuffelse da han sagde: Ja, naturligvis skal det da være softshell jakker med tryk. Jeg sagde jo at de skulle være samme type som dem vi allerede har.

Top