Du er her
Forside > Hjemmet > Bolig > Skal du have hygge, skal du have German Pellets

Skal du have hygge, skal du have German Pellets

German Pellets – hvad er det, tænker du måske. Svaret er enkelt. German Pellets er en producent, der producerer træpiller. Jamen, hvad er træpiller, tænker du så måske.

Træpiller består af sammenpressede træspåner og savsmuld. Faktisk kan alle træarter laves til piller, dog er det typisk gran, fyr og bøg, der anvendes.

Det smarte ved træpiller er, at det er et CO2-neutralt brændstof, hvilket betyder, at det ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver nemlig lige præcis den mængde CO2, som træet til at starte med har optaget i skoven. Dette svarer også til den samme mængde CO2, som træet vil afgive, hvis nu det fik lov til at ligge og rådne i skoven. Som det altså fremgår, er træpiller et rigtig godt – og ikke mindst miljørigtigt – alternativ til fossile brændstoffer, herunder olie, gas og kul.

German Pellets – et oplagt valg

Træpiller, som fx German Pellets, er ikke blot miljøskånende. De er også meget billigere end fossilt brændstof som fx kul, olie eller naturgas. Rent faktisk begyndte man i de skandinaviske lande allerede i 1990’erne at bruge træpiller til opvarmning. Ikke desto mindre er det først i disse år, at markedet for træpiller for alvor er begyndt at boome. Man kan ikke undgå at tænke, at dette højst sandsynligt er en positiv konsekvens af det store fokus, der er kommet på følgerne ved høje CO2-udslip.

German Pellets er træpiller af rigtig god kvalitet. Det er nemlig træpiller, der har fået de europæiske produkt- og produktions-certificeringer som DINgeprüft og ENplusA1. Dette vil med andre ord sige, at German Pellets altid bliver kontrolleret. De bliver nemlig kontrolleret fra start til slut af produktionen. Dette er en stor fordel, eftersom det betyder, at kunden får den bedste kvalitet.

Men kvalitet og miljøvenlighed er ikke de eneste fordele ved German Pellets. En anden – mindst lige så vigtig – fordel ved German Pellets er, at de er billige. De altså et oplagt valg for den kritiske forbruger, der vil have kvalitet, uden at det, de køber, behøver at koste en bondegård.

Ganske vist forbinder mange mennesker billige træpiller med en halvdårlig kvalitet. Men her kan man godt tro om igen. Hos firmaet Absolut Træpiller sælger de også træpiller af en god kvalitet – og et af disse træpille-mærker er altså German Pellets.

German Pellets – specifikationer

Vil du gerne vide mere om, hvad German Pellets helt præcist er for noget, så følger nedenfor nogle centrale specifikationer vedrørende German Pellets. På den måde kan du være helt vis om, hvad German Pellets består af.

  • Brændværdi: <5,3 kWh/kg
  • Vand: 7-9 %
  • Aske: <0,5 %
  • Størrelse 6 og 8mm / 16 kg. Poser
  • Sigtet kvalitet
  • Træpillernes farve kan desuden variere fra lys til mørk
  • Pallevægt: 896 kg. eller 990 kg
  • Pallestørrelse i cm: H165 x L120 x B95

Køb German Pellets hos Absolut Træpiller

Du kan købe dine German Pellets hos webshoppen Absolut Træpiller, hvor du også kan købe træpiller af andre gode kvalitetsmærker.

Top