Du er her
Forside > Børn > En god sag: Køb børnetøj fra Soft Gallery og støt et børnehjem!

En god sag: Køb børnetøj fra Soft Gallery og støt et børnehjem!

Jeg har en lille niece på snart tre år, og jeg elsker at købe tøj til hende, når jeg er ude for at shoppe inde i byen. Hun bliver måske lidt meget forkælet, men min søster er også meget taknemmelig for de gaver, jeg kommer med. Senest var jeg kommet forbi en forretning med børnetøj, der solgte tøj fra mærket Soft Gallery, et mærke, jeg umiddelbart ikke kendte noget til, men som jeg faldt pladask for.

Deres kollektioner henvender sig nok mest til små piger, men er altså virkelig sødt. Jeg købte en bluse og en hårbøjle derinde fra, da jeg stod i butikken. Hvis du selv har en lille pige i din familie eller vennekreds, så vil jeg helt klart anbefale dig at tjekke tøjet fra Soft Gallery ud.

Forresten, da jeg kom hjem fra min shoppe tur, søgte jeg på nettet efter dette mærke for at se, hvem der stod bag, og jeg fandt således ud af, at jeg ved at have købt tøjet til min niece fra Soft Gallery, havde jeg støttet et børnehjem i Indien. Det synes jeg bestemt er værd at tage med i sine overvejelser, når man står og skal vælge, hvilken bluse, man vil købe til sin datter, niece eller hvad det måtte være.

Top