Du er her
Forside > Events > Sommerfest i København – find ud af hvordan du kan arrangere sommerfest i København

Sommerfest i København – find ud af hvordan du kan arrangere sommerfest i København

Skal du organisere sommerfest i København, men har ingen erfaring indenfor fest-arrangering? I så fald så overvej at få hjælp af et event-bureau til at planlægge din næste sommerfest i København.

Skal du planlægge en sommerfest i København, men ved ikke helt hvordan du skal komme ud over stepperne? Hvis det er sådan, du har det, så kan du eventuelt lade et event-bureau hjælpe dig med at arrangere din fest for dig.

Fordelen med at benytte et eventbureau er, at de har stor erfaring med og viden om at arrangere fester. Og så længe du er villig til at betale det nødvendige honorar, så er der ingen tvivl om, at de kan hjælpe dig med at afholde en sommerfest i København, som vil være både underholdende og professionelt udført.

Sommerfest i København med et eventbureau

Skal du have arrangeret en sommerfest i København, så skorter det ikke på eventfirmaer, som kan hjælpe dig med denne opgave. Fordelen ved at anvende disse firmaer er, at de har stor professionel erfaring med at arrangere fester på en stor skala.

Udover selve arrangementet så vil eventbureauet også være behjælpelig med alle de mange opgaver før festen: Forhandle med leverandørerne af drikkevarer, skaffe et lokale eller udendørs festområde, telte, borde, stole og alle de andre faktorer, som der bare skal være styr på.

Din eller eventbureauets fest?

Hvor stor en udførende rolle, du vil have eventbureauet til at have, kommer an på dig. Alt efter om du ønsker, at eventbureauet mere eller mindre planlægger festen for dig, eller om du bare ønsker dem med som vidende konsulenter på sidelinjen, så er det noget, du bør tænke over, når du skal vælge mellem forskellige bureauer.

Mange bureauer har i den forbindelse diverse festpakkeløsninger, hvor de allerede har festlokalerne klar, og hvor det eneste du skal næsten kun er at tilmelde dit selskab.

Ulempen ved at anvende et event-bureau er naturligvis, at de skal have et honorar, ligesom at du kunne miste noget af den originalitet, som ville have været der, hvis du selv arrangerede din fest. På den anden side så vil disse bureauer ofte være i stand til at forhandle bedre aftaler på plads med leverandørerne, end du selv ville kunne, samtidig med at eventbureauer er en god løsning, hvis du ikke selv har tid til at arrangere din sommerfest i København.

2 thoughts on “Sommerfest i København – find ud af hvordan du kan arrangere sommerfest i København

  1. Jeg har faktisk tit overvejet, om det var en ide at ansætte et eventfirma til de forskellige fester. Jeg sidder i festudvalget på mit arbejde, men ofte har vi slet ikke tid til at arrangere diverse fester. Til næste år skal vi have sommerfest i København, så måske der var på tide at få afprøvet et eventfirma og se, hvad de kan.

  2. Jeg kan varmt anbefale jer at bruge et eventbureau til jeres sommerfest i København, så I selv slipper for alt planlægningen. Jeg har selv tidligere brugt et eventbureau, når jeg har skulle planlægge større møder og produktlanceringer, som hedder AB-Event, og de var rigtig gode. Super service og meget professionelle!

Comments are closed.

Top