Du er her
Forside > Erhverv > Start året godt ud med at glæde de ansatte!

Start året godt ud med at glæde de ansatte!

Vil du gerne gøre dine kollegaer glade og mindre stressede? Så burde du se med her!

Det er nemlig blevet en meget populær julegave at give til sine medarbejdere, idet de nu slipper for en masse bøvl og problemer. Det er nemlig utroligt vigtigt for virksomheder, at regnskabet over udgifterne er i orden. Hvis der blot er en lille fejl, kan det betyde meget for virksomheden!

Denne populære julegave er især beregnet til virksomhedens sælgere, som skal holde styr på meget i dagligdagen. Det er ikke blot at have styr på de forskellige produkter, kunder, møder men også hvor meget de kører rundt i deres biler. Det er nemlig ofte firmabiler de benytter sig af og det skal der selvfølgelig også holdes regnskab over. Det kan dog være svært at holde styr på en masse ting og så stadig skulle huske at bogføre de kørte kilometer hver eneste dag og endda flere gange om dagen. Det er dog heller ikke det eneste, da sælgeren så hver måned skal aflevere kladden til bogholderen. Det kan derfor være enormt tidskrævende at skulle skrive det hele ned, huske at holde øje efter hvert stop og derefter skulle aflevere det til virksomhedens bogholder.
Det giver mange af sælgerne stress, idet de hele tiden skal have et overblik over mange ting. Antallet af stress-ramte på arbejdspladser er fortsat stigende og det vil derfor påvirke flere og flere virksomheder på længere sigt. Det er for mange heller ikke blevet til en vane, idet det ligger så naturligt at stige uden af bilen og ikke skulle notere. Det er for mange en vane at stille en p-skive, da man ved at det indikerer en bøde, hvis man ikke gør det. Derfor kan det være svært at huske at notere det hele ned, hvis man skal nå noget i forbindelse med en kunde.

Der er dog en løsning. For Acubiz har nemlig set problemet i det, at skulle holde øje og derefter udarbejde et nøje regnskab for virksomheden. Derfor er der blevet udviklet et system, som gør det meget lettere for de ansatte. Det gør det derfor også nemmere, idet tallene bliver præcise og du behøver ikke at hive lommeregneren frem. Dette nye system kan let registrere dit kilometerantal, hvor du her får de helt nøjagtige tal udregnet. Det er dog ikke det eneste positive, da du nemt her kan sende det videre til bogholderen, uden vanskeligheder. Dette system bliver kaldt for kørselsafregning.

Så hvis du vil glæde dine medarbejdere i det nye år, er det bare at få kontakten Acubiz og fortælle om dit ønske. Det hele vil blive leveret til rette tid og uden problemer. Du vil ikke kunne finde et bedre system end dette, da det kan det hele. Dine medarbejdere vil med sikkerhed blive enormt taknemlige! Det er en god måde at starte det nye år, da motivationen vil blive øget, tempoet sat op og der vil ikke forekomme problemer med regnskabet!

 

Top