Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Her er en lille historie om min venindes tandlæge i Hellerup

Her er en lille historie om min venindes tandlæge i Hellerup

Min veninde har fundet en ny tandlæge i Hellerup, da hun havde ondt i en tand. Hendes gamle tandlæge er stoppet, og derfor anbefalede hendes far en ny tandlæge, som han allerede havde været hos. Da hun kom hen til tandlægen, fandt hun ud af, at hun havde et hul i sin ene kindtand. Tandlægen sagde, at hun måtte bestille en ny tid, så hun kunne få lavet hullet.

En uge efter var min veninde tilbage hos den tandlæge i Hellerup, som hun havde fået anbefalet. Hun var meget bange for at blive bedøvet, men tandlægen sagde, at det ville gå hurtigt. Det var også bedre at blive bedøvet, da det var et stort hul i kindtanden. Da tandlægen var færdig, var min veninde helt følelsesløs i kinden, men det ville hurtigt gå over.

Da hun kom hjem, ringede hun til sin far for at fortælle, at hun var meget glad for den tandlæge i Hellerup, som han havde fortalt om. Det var han glad for at høre, da han vidste, at hun havde lidt tandlægeskræk. Hun fortalte, at hun helt sikkert ville bruge den samme tandlæge i Hellerup næste gang. Hendes far sagde, at det altid var en god ide at bruge den samme tandlæge, og at hun skulle huske at gå til tandlæge mindst en gang om året. Det havde jeg også fortalt hende, så for fremtiden ville hun prøve at huske det.

Fredagen efter, at min veninde havde været til tandlæge i Hellerup, mødtes vi på en café inde i København. Jeg spurgte til, hvordan det var gået hos tandlægen. Her fortalte hun, at hun var meget glad for, at det var overstået, men at det egentlig ikke havde været så slemt, som hun havde forventet. Nu overvejer jeg også, om jeg skal skifte min tandlæge ud med den samme tandlæge i Hellerup.

Top