Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Tandlæge > Tandlægevagt tilbyder akut døgnservice i København

Tandlægevagt tilbyder akut døgnservice i København

Tandlægevagt

I Danmark har vi det frie sygehusvalg. Det giver os som befolkning nogle rettigheder, hvis vi kommer ud for sygdom eller slår os. Det betyder f.eks., at man frit kan vælge det sygehus, man ønsker. Det sikrer også, at hvis ventetiden på behandling er over to måneder, så kan der vælges et privathospital. Denne service gælder dog ikke når det handler om tænderne.

Tandlægevagt med akut døgnservice i København

Af samme grund er der mange, der ikke har snakket med deres tandlægevagt længe. Det ender ofte ud i huller i tænderne og ekstra dyre tandlægebesøg. Det anbefales derfor, at man hurtigst muligt ringer til sin tandlægevagt og aftaler en tid. En tandlægevagt i København har en akut døgnvagt service. Dette tilbud er meget unik, da de fleste tandlægevagter holder deres telefoner lukket, når klinikken er lukket.

Det kan ske, at man knækker tanden om natten på en bytur. Her vil det være en stor service, at kunne få fat på tandlægevagten med det samme.

Tandeftersyn er godt for din mund og bekæmper huller

Denne tandlæge tilbyder også de mere klassiske tilbud indenfor tandlægebranchen. Et af dem kunne være et tandeftersyn. Her bliver hele munden kontrolleret og der fjernes tandsten og plak. Det er altid en meget dejlig fornemmelse, når ens mund lige har gennemgået et tandeftersyn. Man forebygger på samme tidspunkt, at der skulle opstå huller, der i værste tilfælde kunne ende ud i en rodbehandling.

Det er ingen hemmelighed, at det bedste man kan gøre mod huller er at børste sine tænder to gange om dagen. På den måde slipper man af med bakterierne, inden de udvikler huller.

Hvis det er længe siden du sidst har været hos tandlægen, bør du ikke vente med at ringe til denne tandlægevagt. Servicen er altid i top, og personalet er smilende og professionelle.

Top