Du er her
Forside > Erhverv > TelemarketingCentret – hjælper dig til større salg

TelemarketingCentret – hjælper dig til større salg

TelemarketingCentret er blandt de førende telemarketingvirksomheder i Danmark. TelemarketingCentret blev etableret i 2001 af Torben Larsen, der er HD(a) i marketing. Torben Larsen har beskæftiget sig med markedsføring og telemarketing i mere end 10 år, og har derudover også arbejdet med salg på reklamebureauer i 10 år forinden. I de seneste 13 år har Torben Larsen fra TelemarketingCentret udviklet B-T-B løsninger indenfor telemarketing – løsninger, der skaber salg.

TelemarketingCentret og Torben Larsen er hver dag med til at flytte markedsandele. Torben Larsen fra TelemarketingCentrets motto er ”Flere møder = mere salg”.

Med hans høje ambitioner inden for telemarketing sørger Torben Larsen fra TelemarketingCentret for, at alle ansatte har et højt kompetenceniveau inden for telemarketing. Udover klassisk telemarketing klarer TelemarketingCentret også opgaver som indsalg, kampagneopfølgning og leadgenerering.

TelemarketingCentret skaber resultater

TelemarketingCentret leveret mere end 93.000 møder med salgspotentiale, og har derudover håndteret godt 180.000 indgående kundekald på deres in-bound anlæg. TelemarketingCentret tilbyder også kurser i telemarketing. Telemarketing, der kan flytte grænser og skabe salg for den enkelte virksomhed. TelemarketingCentret skaber ofte resultater med ROI helt op til 200. Som det ser ud nu, har TelemarketingCentret i løbet af 2015 bistået mere end 10 børsnoterede selskaber.

Nøgleordet er vedvarende succes

For alle ansatte hos TelemarketingCentrets er det af højeste prioritet at skabe god og vedvarende succes for hver kunde. For TelemarketingCentret handler det altid om at gøre en målbar forskel – uanset hvad målet er for den enkelte kunde, og uanset hvilken branche kunden kommer fra.

TelemarketingCentret indhgår altid gode samarbejder med deres kunder, kundernes organisation og det individuelle telemarketingteam hos TelemarketingCentret. Hos TelemarketingCentret er god og klar kommunikation er vejen frem hver gang!

Ildsjælene hos TelemarketingCentret

Alle ansatte hos TelemarketingCentret er ildsjæle af den ene eller anden form. Alle lige fra direktøren Torben Larsen til de individuelle sælgere ved telefonerne. Alle håber og arbejder de for at skabe resultater for hver enkelt kunde. Du er som kunde hos TelemarketingCentret altid sikret kompetent service, uanset hvad din opgave handler om.

Samtlige ansatte i TelemarketingCentrets salgsteam er af dygtige, oplærte telemarketingsælgere, som alle er fastansatte funktionærer med en lang årrække af erfaring inden for telemarketing. Alle ansatte hos TelemarketingCentret hgår igennem en målrettet træning, uddannelse og coaching, hvilket sikrer TelemarketingCentret, at hver enkelt af deres ansatte sælgere opnår det samme høje kompetenceniveau.

Top