Du er her
Forside > Elektronik > Temperaturovervågning med trådløs sender – Nu står verden ikke længere

Temperaturovervågning med trådløs sender – Nu står verden ikke længere

Jeg fik forleden da hvad jeg selv syntes var en fantastisk idé. Sagen er jo den er der hurtigt bliver varmere end helvede selv i min lille lejlighed, og udluftningsmulighederne er begrænsede, for at sige det pænt. Jeg er naturligvis den lykkelige indehaver af en aircondition, men som vi alle ved, så er de ikke bare dyre i drift, men kan ruinere en for et godt ord, hvis man ikke passer på. Så var det at jeg fik idéen med temperaturovervågning med trådløs sender.

For når jeg ikke er hjemme er det jo bedøvende ligegyldigt hvor varmt der er, eller det vil sige at mine potteplanter plejer ikke at leve særlig længe, men det må man jo tage med. så jeg tænkte at hvis jeg kunne overvåge temperaturen via min mobiltelefon og også tænde og slukke for min airconditioner efter behov, så ville meget være vundet. Der af de velvalgte ord: “Temperaturovervågning med trådløs sender”.

Jeg er jo ikke nogen haj til elektronik og alt sådan nogen, så jeg regnede egentlig ikke med at det ville blive helt så let som det blev. For jeg gik ganske enkelt ind på Google og søgte på temperaturovervågning med trådløs sender og vupti, der var løsningen på alle mine problemer.

Top