Du er her
Forside > Hobby > Biler > Undgå en biloplukning med en ekstra nøgle til bilen

Undgå en biloplukning med en ekstra nøgle til bilen

Ekstra, nøgle, til, bil, biloplukning

En ekstra nøgle til bil kan være en rigtig god idé. Specielt hvis du mister din bilnøgle sent om aften. Her er du måske stresset og i endnu mindre grad i stand til at overskue situationen. Derfor vil det være vigtigt, at man hurtigt har mulighed for at få fat på en autolåsesmed, medmindre man har en ekstra nøgle til bilen.

En dansk autolåsesmed tilbyder sine kunder at lave ekstra nøgler til bilen. Denne service tilbyder de døgnet rundt. Det gælder også i weekenden. Det betyder, at du som kunde altid kan få hjælp fra denne autolåsesmed. Hvis ikke man har en ekstra nøgle til sin bil, vil det kræve en biloplukning. Denne autolåsesmed kan hjælpe dig med biloplukning, hvis du ikke har en ekstra nøgle til bilen. I tilfælde af en biloplukning ringer du først til autolåsesmeden. Herefter vil en fra personalet komme ud til dig og din bil. En biloplukning kan variere meget i tid. Det hænger sammen med bilens alder. På den måde vil der være nogle årgange af biler som er lettere at foretage en biloplukning på. Normalt kan man forvente, at ældre biler vil være hurtigst at foretage en biloplukning på. Personalet vil på stedet låse din bil op. Det vil enten ske ved at dirke låsen op eller ved hjælp af værktøj, der sættes ind mellem bilens karos og døren. Af samme grund vil eventuelle små ridser på bilen ikke være noget, som autolåsesmeden hæfter for.

Efter biloplukningen vil personalet om kode bilens computer og til sidst skære en ny bilnøgle. Dermed vil du allerede være i stand til at køre videre. Du vil også have mulighed for at få lavet en ekstra nøgle til bilen med det samme. Derved vil du undgå det samme forløb, hvis uheldig skulle være ude igen.

Personalet hos denne autolåsesmed er altid opdateret med den nyeste viden omkring bilnøgler og låse. Derfor kan de altid yde en professionel hjælp, når der skal laves en ekstra nøgle til bilen. Personalets store viden bliver sikret på kurser. Både i Danmark, men også i udlandet. For at kende til de nyeste teknikker er det nemlig en nødvendighed også at tage til kurser uden for landets grænser.

På autolåsesmedens hjemmeside kan du læse meget mere om, hvad du som kunde kan forvente. Her vil du også finde en liste over alle de bilmærker, som autolåsesmeden kan hjælpe med.

Du kan også få hjælp til andet end en ekstra nøgle til bilen eller en biloplukning. Dette hænger sammen med, at autolåsesmeden er en afdeling til Københavns Låsesmed. Ligesom autolåsesmeden kan du også her få hjælp døgnet rundt. Dette kan være meget behjælpeligt, hvis du sent om natten har mistet din sidste nøgle til hoveddøren. Uden en låsesmed med døgnvagt ville du skulle vente til næste dag for at komme ind i din lejlighed. Døgnvagten kan også være en rigtig god idé, hvis dine nøgler er blevet stjålet. Specielt hvis du frygter, at nøglerne kan blive misbrugt af tyven. Med en døgnvagt vil du kunne få skiftet din lås med det samme og derfor ikke bekymre dig om tyvens misbrug.

Top