Du er her
Forside > Erhverv > Vupea hjælper med overblikket og sparer dig penge

Vupea hjælper med overblikket og sparer dig penge

Vupea

Uvidenhed kan være dyrt. Det kan de fleste nok skrive under på, og Vupea er netop grundlagt for at hjælpe helt almindelige danskere med den udfordring.

Vupea er en guide til, hvordan du kan spare penge på dine faste udgifter og udgå dyre overraskelser i hverdagen. Viste du for eksempel, at mange danskere mener, at de har nogenlunde styr på deres forsikringer. Faktisk mener hele 6 ud af 10 danskere, at det har de da nogenlunde styr på det. Sandheden er dog ofte en anden. Forsikringsrådgivere oplever nemlig gang på gang, at deres kunder ikke har overblik eller viden om de mest basale områder af deres forsikringer.

 

Det kan være dyrt når ulykken er ude

Vupea arbejder for at så mange danskere som muligt rent faktisk opnår den grundlæggende viden, der skal til for at stille kritiske spørgsmål til deres forsikringsselskaber. På den måde vil flere danskere ikke blot spare penge, men også være bedre dækket i tilfælde af uheld. Et godt eksempel på det er deres artikel om bilforsikringer, som beskriver alle elementer af bilforsikring i dybden, så du som kunde kan træffe de rigtige valg.

 

Vupea er grundlagt af Nanna Jensen, Annie Lange og Jakob Boman. Sammen deler vi visionen om at skabe godt indhold online, som er med til at hjælpe helt almindelige mennesker med at spare penge på deres faste udgifter.

På Vupea kan du finde artikler og guides om emner såsom husforsikring, a-kasser og bredbånd.

 

Læs mere om Vupea.

Top