Du er her
Forside > Teknologi > Web TV er fremtiden og åbner op for en masse muligheder

Web TV er fremtiden og åbner op for en masse muligheder

Hvis jeg ejede en TV-station i disse dage ville jeg godt nok begynde at ryste I bukserne. Et forholdsvist nyt fænomen, i hvert fald i Danmark, er nemlig ved at slå igennem. Jeg snakker selvfølgelig om Web TV.

Web TV har rigtig mange fordele i forhold til normale fjernsyn, og det åbner op for en lang række muligheder som slet ikke er mulig med normalt TV.

Især for de lidt større firmaer kan Web TV være smart, da det eksempelvis kan bruges til online møder hvor man derved vil undgå rejsetid. Dette giver også mulighed for at optage mødet og derved nemt kunne gennemse et møde eller anden form for arrangement.

For menigmand er Web TV dog også rigtig spændende, da det varsler helt nye tider, og selv den mest optimistiske fjernsynsfortaler må nok krybe til korset, og indse at det nok er ved at køre på sidste 5-10 år – Hvis det overhovedet overlever så lang tid.

Personligt kan jeg slet ikke vente med at blive fri for TV kanaler som virkelig ikke har nogen berettelse, og det bliver jo en regulær massakre når først kniven ruller. Pludselig vil de ikke kunne indfedte sig i store TV-pakker og det bliver i den grad dræbende.

 

Top