Du er her
Forside > Marketing > Har du brug for hjælp til dit online omdømme – kontakt William Atak

Har du brug for hjælp til dit online omdømme – kontakt William Atak

Hos ATAK Advertising & Marketing finder du William Atak, som ikke blot er ejer og chef, men også ekspert i SEO, sociale medier og online omdømme eller Online Reputation Management, som det hedder på fagsprog. Virksomheden laver alt indenfor online marketing – lige fra unikke website til virksomheder og deslige til intelligent søgemaskineoptimering.

Når William Atak påtager sig en kunde, som har et plettet online omdømme, er det for at fjerne de værste pletter, og forbedre kundens omdømme online. William Atak hjælper også privatpersoner med dette, og det er derfor han har været med i et indslag på TV2s Go’ Morgen Danmark om online omdømme. Dette indslag skulle informere hr. og fru Danmark om, hvordan informationsmotorvejen kan ødelægge det for visse personer i visse fremtidige situationer.

William Atak rådgav alle til at søge på sit eget navn på Google, for at se hvad der fandtes om dem selv. Dette er også derfor han vejleder alle potentielle kunder til at gøre dette. Han har stor erfaring med at lave Online Reputation Management opgaver for kunder af alle størrelser og typer.

ATAK Advertising & Marketing kan kontaktes, hvis du har en opgave indenfor SEO, Online Reputation Management eller hvilken som helst anden type online marketing opgave.

 

Top