Har du svært ved at lære fra dig eller forklare?

De fleste kender den frustration, som opstår i kroppen, når man skal forklare andre noget og de bare ikke forstår noget. Man prøver derfor ihærdigt at fortælle det på andre måder, men intet lykkedes. Man tror altid i starten, at de andre må være langsomme, men senere hen finder man faktisk ud af, at det er en selv, der er problemet! Der findes gudskelov en løsning på det!

Tag på et kursus!

Der findes heldigvis et kursus i videndeling og kursus i præsentationsteknik, hvis du ønsker at blive bedre til at forklare eller lære fra dig. Jeg ledte længe efter en mulighed, da jeg var så frustreret og ønskede en forbedring. Jeg vidste dog slet ikke hvor jeg skulle lede! Jeg gik derfor på nettet og fandt et hav af udbydere inden for et kursus i videndeling!
Man skal dog aldrig vælge det første man finder og jeg valgte derfor at nærstudere de forskellige muligheder. Derudover faldt jeg over en del ris og ros, som andre lagt på nettet. Der var kun gode anmeldelser af en udbyder ved navn Supplement. Jeg gik derfor ind på denne hjemmeside og blev målløs over de mange kurser de tilbyder. Jeg ringede straks og meldte mig på et hold til videndeling og har aldrig været gladere siden! Det var det helt rigtige for mig at gøre og i dag er jeg en haj til at forklare mig!

Det kan derfor betale sig, hvis man ønsker at formulere sig bedre!