Der er alt for mange uheldige fordomme om større bryster

Der er flere og flere piger der for lavet større bryster i disse dage, det er blevet langt mere normalt og generelt accepteret i vores moderne samfund. Der eksisterer dog på trods af fremskridtet stadigvæk nogle enkelte fordomme, der ikke vil give helt slip og det er ærgerligt. En velkendt frase og holdning er stadigvæk til tider, at større bryster kun er forbundet til jagten, på den ultimative skønhed og anerkendelse.

Større bryster er i rigtig mange tilfælde, slet ikke forbundet til denne type af fordom, hvilket bunder i mangel på oplysning. tilfældene er ikke så mage som før hen i tiden, men der er mange der fortsat har den holdning, at piger der for lavet større bryster, kun er på jagt efter de fysiske fordele. Større bryster har mere på sig end det og er i mange tilfælde forbundet til langt mere psykiske ting.

Usikkerhed, modløshed og mangel på selvtillid er problemer mange piger kæmper med, i en verden der nærmest forlanger, at de skal være perfekte. Når mange piger for lavet større bryster, så bunder det ret ofte i en personlig mangel på selvtillid, da kvindeligheden jo i høj grad ligger i barmen. Det drejer sig kort sagt ikke om større bryster for opmærksomhedens skyld, det er grundlæggende et behov for at skabe et bedre selvværd.